Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Uf..... mojo nočno moro.... besedotvorje... A to ti ni fajn? Meni je pa najbolj kulsko, kaksno novo besedo si zmislit.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hati IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Hati domnevam da si ti že končala šolanje? (Ziher si bla kda pr skavtih? a? a? ) Ha ha ha, ja ja bla bla. A ti tudi? Itak
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Uf..... mojo nočno moro.... besedotvorje... A to ti ni fajn? Meni je pa najbolj kulsko, kaksno novo besedo si zmislit. O ja to mi je všeč... ne pa ko se moraš učit teorijo o besedah ki si jih je 100 let pred nami pa vse do današnjega časa kak kerlc zmislu... tega pa RES ne maram.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:03:05
|
|
|
|
hati
|
No meni je bilo odlično pri skavtih. Sedaj ko non stop dežuje, mi odmeva v glavi... Skavt ne pozna slabega vremna, samo slabo ali dobro opremo.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:04:03
|
|
|
|
Dream
|
Hati, ne boš verjela: delam v prodaji, nabavi, na plačilnem prometu, kompenzacijah - to bi blo zate, ne? Nisem še računovodja, delam pa na tem, da bom julija žemmela diplomo v rokah, pa da se bom lahk pol res afnala s svojim časom in vsaj do oktobra počela, kar se mi bo zdel... Motovilcica, dam, če obljubiš, da mi vrneš zelenje, ker bi rada posadila, da vidim, če mi ananas uspe
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja to mi je všeč... ne pa ko se moraš učit teorijo o besedah ki si jih je 100 let pred nami pa vse do današnjega časa kak kerlc zmislu... tega pa RES ne maram. A res ? Skoda. To mi je bil najljubsi del na tecaju jezika....kako je beseda nastala, od kje je prisla. Verjetno je bilo tudi prfoksu vsec, ko je s takim veseljem razlagal, da sem se še v slovenscino nalezla.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream da bom julija žemmela diplomo v rokah, pa da se bom lahk pol res afnala s svojim časom in vsaj do oktobra počela, kar se mi bo zdel... U, carsko.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hati No meni je bilo odlično pri skavtih. Sedaj ko non stop dežuje, mi odmeva v glavi... Skavt ne pozna slabega vremna, samo slabo ali dobro opremo. Ja to je pa ta prav rek... sam jz mam vedno napačno opremo... Ko sem bla na taborih nas je vedno zalilo. Pol pa ko nisem več hodla zrav na tabore so meli pa SUUUUPER vreme
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:06:13
|
|
|
|
hati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Hati, ne boš verjela: delam v prodaji, nabavi, na plačilnem prometu, kompenzacijah - to bi blo zate, ne? Nisem še računovodja, delam pa na tem, da bom julija žemmela diplomo v rokah, pa da se bom lahk pol res afnala s svojim časom in vsaj do oktobra počela, kar se mi bo zdel... Motovilcica, dam, če obljubiš, da mi vrneš zelenje, ker bi rada posadila, da vidim, če mi ananas uspe Jp to bi bilo zame. Ha ha, čuj če je plača dobra zamenjam službo s tvojo, ha ha.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:07:56
|
|
|
|
Dream
|
Ne vem, če bo treba menjat, js bom verjetn počas odpeketala... In kaj ti počneš? Da vidim, če bi se splačalo menjat...
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:10:18
|
|
|
|
hati
|
Ajoja, ne vem če. Plačilni promet tudi jaz, pa en delček plač, pa prejete račune, pa tudi mal nabave..... Premalo akcije zame.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:11:16
|
|
|
|
vesel
|
Evo Matovilcica tud js sm za čvek.
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:11:33
|
|
|
|
hati
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: hati No meni je bilo odlično pri skavtih. Sedaj ko non stop dežuje, mi odmeva v glavi... Skavt ne pozna slabega vremna, samo slabo ali dobro opremo. Ja to je pa ta prav rek... sam jz mam vedno napačno opremo... Ko sem bla na taborih nas je vedno zalilo. Pol pa ko nisem več hodla zrav na tabore so meli pa SUUUUPER vreme Ja na kakih potovalnih je blo to najhujše. KO te je namočilo do kosti. Ampak vseeno je blo luštno. Smo bli mladi pa neumni, ha ha.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel Evo Matovilcica tud js sm za čvek. Čvekn.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:12:47
|
|
|
|
Dream
|
No, pol bi bla js bolj kot ne na istem, sam s to razliko, da plač nimam, prejete račune mam že zdej, pa materialno knjigovodstvo tut (pravzaprav ga počasi dajem na stran). Mene pa prodaja ne interesira glih najbolj, je malce dolgočasna...
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:14:19
|
|
|
|
vesel
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: hati No meni je bilo odlično pri skavtih. Sedaj ko non stop dežuje, mi odmeva v glavi... Skavt ne pozna slabega vremna, samo slabo ali dobro opremo. Biti skavt to je pa kr vredu zadeva!! A kera ve kolk stare otroke lahk vpišeš h skavtom? Ja to je pa ta prav rek... sam jz mam vedno napačno opremo... Ko sem bla na taborih nas je vedno zalilo. Pol pa ko nisem več hodla zrav na tabore so meli pa SUUUUPER vreme
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Vesel.. od 8 leta starosti.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:18:32
|
|
|
|
Dream
|
a mi lahk kdo pove, če se pr men vidi trakec?
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream a mi lahk kdo pove, če se pr men vidi trakec? Ne, samo abeceda
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:20:40
|
|
|
|
Dream
|
Abeceda?
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:23:04
|
|
|
|
vesel
|
Aha hvala Matovilčica!! Sm mislila,da lahko kj prej tud.
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
vesel.. mislim da v SLO še nimajo mlajših skupin. Je pa kr težko za otroke čakat da so stari 8 let.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Abeceda? besede
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:28:29
|
|
|
|
hati
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesel Aha hvala Matovilčica!! Sm mislila,da lahko kj prej tud. Ej vesel, ti kar vprašaj v svojem kraju. Mi smo imeli volčiče tudi 6 let stare. Tko da, pozanimaj se.
|
|
|
|
RE: Večerni čvek - a je katera za? 14.4.2008 21:31:31
|
|
|
|
vesel
|
Ja Matovilčica res je težko čakat do 8.leta. Torej našo še čaka 1krrat tolk let po 3 leta. Kaj pa starši se lohk tud udeležijo al ne?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?