Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (11.2.2005 7:16:38)
|
Jutro! Mi je blo dva dni tko dolgčas po vas, je spet nekaj štekalo:(:grrr: zdaj pa spet vse OK dragi uredil stvar:bravo: Drugač pa moje zdravstveno stanje čisto v k..... se opravičujem za besedo:ups::ups::ups:, ampak ne morem lepše napisat, boli grlo, kašljam kot en star hud kadilec, se mi zdi da mi bo vse ven vrglo, kiham iz nosa mi tako teče, da sploh ne uspem kupovat papirnatih robčkov:)- okol nosa je že vse vneto... ... v glavnem zdaj si pod nobenim pogojem ne želim it rodit, si predstavljate, kako bi dihala:zmeden: sicer pa se pri nas še nič ne dogaja, no jaz nč ne opazim, me pa vsi tolažijo, da ko bo pravi čas bom že vedela. Mi pa najin :duda: ne da mira, upam da to ne bo kakšen hiperaktiven otrok:)- vsi mi govorijo naj zdaj veliko počivam, ampak ko jaz počivam :duda: ne počiva ampak izvaja svoje boleče akrobacije, tako da se ponavadi rajši spravim nekaj delat, se vsaj malo umiri... Imam pa že skoraj vse pripravljeno, tud stvari za v porodnišnico zase imam razstavljene po celi kopalnici tako da zdaj ni več panike tud če mal pohiti... Fiši za dudo se ne mudi- čist moj občutek;) Zaenkrat toliko sem še tko :zaspan: čist mal spala, bom se probala še mal pocartat, če bo seveda :duda: dovolila:sloncek: pa,pa od zaspanke Špacka 38t
|
|
|
|