KIRA -> JAZ SEM PA 6 MESECEV STARA... (10.2.2005 11:34:42)
|
Točno danes pred 6 meseci ob 11:26 sem v MB porodnišnici pokukala na svet s Carksim rezom. Mamica mi je dala ime VIKTORIJA.:bravo::bravo: V tem času sem se mnogo naučila, recimo: da me ima mamica najraje:love:, pol pa še ati, da je najlepše pri mamici v naročju9nebesa, da je ponoči lepo spat celo noč pri 2 mesecih:)-. da se mlekec lepo da piti iz kozarčka sem preštimala pri 4 mesecih:), da se da papcat tudi po žlički in to ni noben bavbav pri 5 mesecih;), sedet se učim sedaj - včasih mi že uspe, včasi se pa prekucnem:ups:. Na začetku, ko sem bila še majhna :duda:sem samo grulila:)-, pol sem se drla in jokala:((, ko sem bila malo večja sem vse mogoče glasove spuščala, zdaj, ko pa sem že velika,pa cele dneve vriskam :)-9nebesa9nebesain vreščim, ter si včasih celo žlobudram. moje igračke grejo povsod z mano, najraje imam ropotuljice in vse kar se da dat v usta, ker se že 3 mesece slinim ko polž. Zadnjič mi je mamica dala take čudne igračke, ki spuščajo zvoke, če gor pritisneš: kravica reče muuuu, račka reče ga-ga, ovčka beee.... ampak si je to težko vse zapomnit. take igračke imam najraje, ker se učim živali - vidim slikice :sloncek::kuza::miska::muca::metulj:in poslušam glas. Škoda je samo, da so živalce :pujs::metulj:samo narisane na ploščlici in niso prave. Danes sva se z mamico zjutraj skopali,da bom lepa mlada dama9nebesa9nebesa:love:, pol sva se pražnje oblekli :rozica:, mogoče bova celo šli na obisk k babici. Jaz sem pridno papcala in bom tudi počivala :zaspan:vmes, ko bo pa prišel ati domov, se bomo pa vsi lubčkali in cartali, ko je tako poseben dan zame!!:love::love::love: VSE NAJBOLJŠE MOJA PUNČI!!!:torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo: mamica
|
|
|
|