[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 11:18:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:20:30)

Če ima tak pravilnik ima pač tak pravilnik...nimaš kaj...saj je verjetno za vse tak, ne le zate:zmeden:

Potem bi se lahko tudi npr. Sr. vzgojiteljska prtoževala, ker rabijo 95% za 5, mi npr. pa 90%

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 11:20:58)

Nogavička -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:23:31)

To res ni nič takega. Vsi faksi imajo predmete, kjer je treba za 6 pokazati več znanja kot le 50 %.

Nič se ne sekiraj. Malo se spočij, potem pa spet učit -in naslednjič bo 10.:rozica:

L.p.

Tea

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 11:23:36)

Blink1 -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:24:25)

Hi hi...BA:zmeden: Hja...profesorji imajo vsak svoja pravila:hudicek: Pri enem narediš, pri drugem pa ne:( Se mi je včasih zgodilo, da sem vse znala, pa padla...pa nič znala in naredila:hudicek: Hudič je to ja...Pa nič ne moreš...

Pa...OPA...draga moja...če ne boš točno vedela kje je kaj...pa res ne pridem k tebi na pregled ali še huje...kak poseg:):) Bo treba kar v knjige pogledat:ups:

No, nič ne skrbi...ti se kar pridno uči...čez par let bo vse za tabo:ups:
LP:rozica:

Anonimen -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:25:54)

Nisem rekla, da je faks isto kto šola...smao za primer sem ti dala. Če ima prfoks tak pravilnik, ga pač ma..pa če se na trepalnice postvate.:zmeden:

Anonimen -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:26:28)

Če ti bo pomagalo KRIČI, drugega nimaš kaj.

NinKa -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:28:02)

Jaz sem tut ta teden ful razocarna nad izpitom.Sem dobila 5, ampak kaj cmo, bo ze! Naslic bo bolje. Jaz upam.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 11:31:37)

kimi -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:34:50)

baby angel se boš morala več naučiti da bpš 6 dobila vsaj pri tem profesorju

HuAnita -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:39:14)

Ne vem sicer, na katerm faksu si, ampak na FDV smo imeli izpit is slovenskega jezika, pri katerm si moral imeti za 6 vsaj 90 % pravilnih odgoovrov!!!!
Jaz sem test rešila 97%, pa sem dobila 8!!!!! Pa to razumi:zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 11:44:25)

Katjuša & Daša -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:57:22)

Draga moja BABY ANGEL. Pa valda moraš vedet na mm natančno kje je kak organ ane???!!!:)- Saj če pri knjogovodstvu zgrešiš pet namest tri pol z nasledno vknjižbo lahk popraviš. Ampak tuki pa nema trtemrte. Kar pridno učit pa bo.
Prej pa na balkon in KRIČATTTT, za dušco prvezat.

Lp
Katjuša

narnia -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 11:57:34)

Mislim, da ne smeš in nimaš pravice biti huda na profesorja. Priznavaš, da nisi znala in zato ne razumem, zakaj se nanj jeziš. Tudi močno dvomim, da bi profesor na ustnem zahteval takšne podrobnosti. Je pa anatomija na vašem faksu očitno pomemben predmet in je zato tudi prav, da je kriterij takšen kot je. Vzemi atlas v roke, riši skice, pa se boš naučila. In prepričana sem, da boš izpit naredila z lepo oceno. Mnogo sreče!

Anonimen -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 12:03:37)

No Huanita se pridružujem ekipi FDVjevcev - ampak je šlo - a ne?

Annny -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 12:07:29)

Baby angel, vsak profesor ima svoja pravila...tako je na vseh faksih..nimaš kaj. Lahko pa greš na govorilne ure in argumentiraš svoje mnenje..lahko, da si boš zaradi tega pridobila nekaj njegovega spoštovanja, lahko pa, da te bo zavrnil.
Brez skrbi! Drugič se fino nauči vso snov in ti nima kaj! Znanje ima največjo moč! Ko se boš učila, pomisli, kako težko je včasih nam študentkam mamicam, ki bi si rade vzele za učenje več časa, pa ga enostavno ne moremo...tudi, če si želimo. Pa vseeno nekako gre;)

LP

Pia73 -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 12:11:01)

Ba saj te razumem, da si jezna,...

Samo meni se zdi prav, da nisi naredila, saj priznavaš, da nisi znala,... To pač moraš znati, če hočeš kdaj delati na tem področju,...

Luni -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 13:12:21)

Baby Angel, na kateri faks hodiš?

:muca:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2005 14:19:51)

BokiMB -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 15:04:59)

Mogoče boš malo manj huda in žalostna, če ti povem, da smo mi morali pri enem predmetu imeti 95% za pozitivno oceno.

Anonimen -> Res sm žalostna in huda... (10.2.2005 19:59:06)

Ti bo lažje, ko boš prebrala, da smo vsi doživeli kaj podobnega ali še hujšega.
Eden mojih profesorjev je npr. zahteval, da so čisto vsa vprašanja rešena pozitivno, to je nad 70%.
Ti ni pomagalo, če si na devet vprašanj odgovoril 100%, na enega pa podpovprečno!
Ali pa tisti, pri katerih so bile najvišje ocene sedmice, ker:
- za deset zna bog,
- za devet je znal njegov profesor,
- za osem zna on,
mi, butci, pa lahko znamo največ za sedem
(... in še teh je bilo le za eno peščico).

Pa še bi lahko zapisala!

Stran: [1]