Anonimen -> RE: Kaj bi naredile ve? (14.4.2008 9:11:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: L8803 Jaz sem hčerko vprašala,če želi z mano (odg.ja).Potem smo šle poiskat babi,da ji povem,da gre z mano in da naj sinu to sporoči,(glede na to,da se mi cel dan ni javljal na tel.ko sem klicala da slišim otroka).preden smo poiskale babi sem ga klicala2x,pa se ni javil.Potem mi g.Babi vsemogočna ni dovolila odpeljati mojega otroka in mi jo vlekla(dobesedno) iz mojega naročja.Komaj sem ji umaknila roke,ker ni in ni hotela popustit.Sem ji rekla kdo je ona da mi trga otroka iz naročja,in prijavi z vzvišenim glasom ,njena babi.Ja,samo babi in nič drugega,jaz sem pa njena mami. Če po pravici povem,sem bila zaradi tega še tolk bolj besna in me je imelo,da jo počim na g...Hčerka je jokala in me prosila,da gremo,ker se je bala babi,ker jo je bolelo.(Ko sem se pomirila in smo se s hčerko pogovarjale,mi je to povedala).še to hčerka je stara 4 leta.Nato dobim odčitek od očeta,da delam škodo otroku,ker sem ji to naredila.???Ker sem se bala za svojega otroka?Ker jim ne zaupam(več) otroka?Mislim,da je bilo to zelo neodgovorno,kar sta naredila. A res? Ja ta babica pa je pogmna. Saj pravim, idi do csd in povej malo situacijo, naj vaju pokličejo na miting. A da si jje foter potem še drznil tebi kaj očitat? Vau...
|
|
|
|