Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:08:16
|
|
|
|
caillou
|
A da ima tvoje vprašanje veze z matematiko ?
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:21:27
|
|
|
|
ninataja
|
A ni mogoče tole statistika?
|
|
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:35:32
|
|
|
|
lefairyon
|
mah sej ne vem kaj točno je to...za sestro žicam pa mi je sam tolk povedla...je pa tudi foulierjeva analiza, pa transformacija, tak da je matematika valda..kaj ja znam...če katera ve kaj o tem naj prosim napiše...hvala
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:37:33
|
|
|
|
lefairyon
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou A da ima tvoje vprašanje veze z matematiko ? ja če nima pol povej če veš s čim ma veze...mislim da je jasno napisano da rabim to za sestro...ker ji neznam pomagat sem s obrnila na vas...če slučajno katera ve...če pa ne ve pa prosim da ne komentira, ker mi je že tako full bad da ne morem jaz pomagat..
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:39:54
|
|
|
|
Volga
|
Jaz nimam pojma, kako bi to z matematiko povezala, res ne. Je pa drugače MarijaPo matematičarka, mrda ji pišeš na ZS, če tuukaj ne bo videla.
|
|
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:40:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: vprašanje iz matematike/statistike :) 13.4.2008 21:41:54
|
|
|
|
lefairyon
|
hvala volga...sej pravim da nimam pojma o tem...sicer mislim da je to povezano z računanjem radiacije oziroma pri računanju x-ray pa to, tak da ma neke veze z matematiko...tako ali drugače... vseno hvala bom pa kontaktirala marijoPo
< Sporočilo je popravil leon2003 -- 13.4.2008 21:55:22 >
|
|
RE: vprašanje iz matematike 13.4.2008 21:43:26
|
|
|
|
taška30
|
F test in t test imata definitivno veze s statistiko. Tolk se še spomnim. Za podrobnosti pa najboljše da vtipkaš to na googlu ali pa na wikipediji, npr. tole
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?