rabim namreč pomoč.končala sem šolo ekonomski tehnik lansko leto.sedaj delam v prodajalni prek študenskega servisa. vendar jaz bi se rada šolala saj me to zelo veseli vedar imam otroka in zato bi se šolala izredno. zanima me če obstaja kakšna stran ..ne vem kam se naj obrnem...nekateri delodajalci plačajo svojim delavcem šolo če deljo pri njih..ker pač rabijo določeno izobrazbo.ne vem kako naj zvem če kdo slučajno potrebujejo komerjalista pa še prakso imaš zagotovljeni in potem tudi delo. zanima me če kdo kaj ve in kam se naj obrnem. hvala in upam da mi bo katera priskočila na pomoč.
kajajaka -> RE: A KATERA VE?.. (13.4.2008 18:33:05)
svetujem ti, da se obrneš na Zavod za zaposlovanje - oni imajo podatke o takšnih delodajalcih. Pa srečno!
pomar*ANČA* -> RE: A KATERA VE?.. (13.4.2008 18:33:27)
mislim, da bi ti takšne informacije znali podati na zavodu za zaposlovanje... mislm, da imajo informacije, kateri delodajalci so pripravljeni izobraževati nov kader.
pomar*ANČA* -> RE: A KATERA VE?.. (13.4.2008 18:35:15)
kajajaka: si me pa malce prehitela... nama možgančki delajo na isti valovni- post je precej podoben[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ROŽICI -> RE: A KATERA VE?.. (15.4.2008 8:59:37)
a to lahko vidim tudi kje tu na netu?al morem osebno tja?
Anonimen -> RE: A KATERA VE?.. (15.4.2008 19:06:41)
a to lahko vidim tudi kje tu na netu?al morem osebno tja?
Odtipkaj v googla Zavod za zaposlovanje in poglej, ce imajo kontakt tudi preko neta.