Otroška soba (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Otroška soba (10.2.2005 9:18:12)

Ker bova čez kakšnih 14 dni začela preurejat otroško sobo sem se obrnila k vam po pomoč.. Naročila sva otroško sobo v barvi javorja in svetlo zeleno..., ker ne bi rada da bi ta otroška soba zgledala preveč resno, me zanima kako bi ve pobarvale stene.... S kakšno barvo ali mogoče vzorec....:zmeden:... res je da se bodo stene videle zelo malo, kajti pohištvo bo skoraj vse zakrilo....
Kako potem urediti sobo da ne bo zgledala preveč resno, saj bo notri že pisalna miza....., jaz bi pa še vedno rada da bi zgledala malo bolj "otroško"!

india -> Otroška soba (10.2.2005 9:23:46)

Taša, dodatki,ki bodo popestrili sobico: lučke s klovni ( zdaj ima OBI akcijo po cca. 3000 SIT),lepi pisani,...blazinice, zavese, morda si kje na omari omislita "obešalnik" z motivom medvedka, klovna, za recimo nahrbtnike, jopico,...., stolčki, majhna mizica, v kotu ali če bo kje prostor za zaboj za igrače, lesen, tak,ki ima na pokrovu mehko blazino, oblečeno v blago z nežnimi motivi,...trakovi na stenah, tisti z otroškimi motivi, oz. stene obarvane v dveh nivojih, spodaj temenje, zgoraj svetleje,na robu pa tisti trak,....:miska:

Taša -> Otroška soba (10.2.2005 9:30:21)

Ja Miška sedaj je soba na izgled res otroška....pobarvana na roza z samolepilnim trakom BARBI, barbi zaveze, barbi lućka, in barbi postljnina, mala mizica, stolček, igrače....

Sedaj ko bo pa preurejena bo pa kar polna in ne bo prostora..., za tamalo mizico....(ta bo šla čez nekaj časa v najino spalnico)...Soba bo res polna pohištva, ker bo že pripravljena (postelja in pisalna miza tudi za tamanjšo-ker ne misliva čez 5 let vse na novo rihtat)... Moj sicer pravi da bi naj bile stene bele samo meni se zdi premirna barva!! Jaz bi pa rada da bi soba delovala živahno... Zavese to vem pa lučko to tudi-to bom že pogruntala... a bi še bilo kaj druga....

Nogavička -> Otroška soba (10.2.2005 9:40:48)

Oranžna barva naredi prostor sončen.

L.p.

Tea

Taša -> Otroška soba (10.2.2005 9:44:12)

Ja pa bi pasalo če bi bile stene oranžne pohištvo pa svetlo zeleno!!!:zmeden:

urši77 -> Otroška soba (10.2.2005 9:45:36)

Če se bodo stene videle bolj malo lahko samo pod stropom nalepiš okrasni trak-izgleda kot rob ene 10cm pod stropom.Vidla sem jih v Obi-ju, so pa iz istega materijala kot tapete, zraven pa še kake druge okraske v istem stilu, kot se punce že predlagale.

Ko boš uredila, pa s slikicami na dan:) ker tudi mi počasi zbiramo ideje:)

TaRe* -> Otroška soba (10.2.2005 9:48:46)

Mogoče bi stene pobarvala zelene,odvisno kakšen odtenek je pohištvo.Ali malo svetleje,ali pa malo temneje.
Naša soba je srebrno siva+bukev-žalostno.Potem sva pa stene pobarvala v marelično(eno steno malo temnejši odtenek kot ostale),pa še narisala sem jima gor želvice,pa je blo koj malo lepše.(lahko pogledaš v moj album-Tamara Lenka),na omaro smo pa po vseh sivih delih nalepili tiste zvezdice,pa luno,pa planete...,ki ponoči nekaj časa svetijo):muca:
Veliko ustvarjalnosti ti želim.Takšno delo je kot balzam za dušo:bravo::bravo:9nebesa

Sibil_ -> Otroška soba (10.2.2005 9:57:11)

Jaz bi pa v tvojem primeru raje popestrila omare, gor pač nalepiš kake pajacke, al pa če hčerke oziroma ta starejša naredi kako nalepko s tistimi barvami za steklo....moja ideja pač.Pa še vsake toliko časa jih lahko zamenjaš...recimo dva meseca so na omarah kaki medvedki Pu-ji, pol pač menjaš za kaj drugega....pa na oknih tudi lepo izpadejo te nalepke...9nebesa
Pa zvezdice na stropu so tudi ok.
LP,
Sibil

Iren@ -> Otroška soba (10.2.2005 10:12:02)

Kaj pa nežno marelična barva?
Glede ostalega pojdite v najbližnjo trgovino z umetniškim materialom, znali vam bodo svetovati, sobico boste ustvarile po svojem okusu.

Dadi -> Otroška soba (10.2.2005 11:05:10)

Poglej si slikice v mojem albumu. Midva z možem sva se sobice lotila tako.
pa veliko ustvarjanja...

jaz99 -> Otroška soba (10.2.2005 11:17:11)

urša77: mene pa zanima kje so te trgovine

kimi -> Otroška soba (10.2.2005 11:48:45)

Meni osebno je najlepša marelčna barva.

india -> Otroška soba (10.2.2005 14:58:21)

Kar se barve tiče bi jaz tudi z marelično, zeloooo nežno, kombinirala, pa pod morda tudi v osti barvi.
Pa na omare res kakšne pajacke, take,ki se potem lahko brez škode snamejo, saj veš, čez čas se boste morda naveličali. Mi smo ročaje od omar naročili barvne, morda lahko še to skombiniraš, če tu ugaja in še ni prepozno.:rozica:

Stran: [1]