Poklicna matura -izredno (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


RoZala -> Poklicna matura -izredno (12.4.2008 23:27:47)

Prijateljica se je končno spravila delat V. stopnjo - ekonomski tehnik. Drugo leto bo imela poklicno maturo in že zdaj jo panika grabi, ker se baje dolgo (pol leta?) učiš za maturo (imajo predavanja).

Ali je kdo v bližnji preteklosti opravljal maturo izredno in ali je res toliko za učit? Ali profesorji namignejo kaj naj bi bilo na maturi???? Dajte kaj napisat, prosim, da jo pomirim.




mala maja -> RE: Poklicna matura -izredno (13.4.2008 0:03:13)

Imam kolegico, ki je delala srednjo šolo izredno ene 3 leta nazaj. In ja res se je na maturo pripravljala skoraj celo leto.
Po končanem 4 letniku so se še eno leto učili za maturo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] In mislim da je imela 3x na teden predavanja, od tega soboto skoraj cel dan. Ne vem pa če je to obvezno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], mislim da je ona sama izbrala da se bo eno leto še pripravljala na maturo.




petra123 -> RE: Poklicna matura -izredno (13.4.2008 15:13:03)

jaz zaključujem vzgojiteljsko - imam vse opravljeno, manjka mi še inštrument in grem na maturo septembra, ker imam junija rok - za rodit. sicer imam samo en predmet za opravit, ker imam splošno maturo že narejeno, vendar naj povem, da ni nobene panike, saj smo dobili vprašanja- in ravno ta bodo na maturi, saj so zapisana v katalogih znanj za posamezen predmet.
imamo pa tudi tečaje samo za maturante, kjer skupaj predelujejo snov in jo utrjujejo.lp




RoZala -> RE: Poklicna matura -izredno (13.4.2008 21:14:01)

Dobiš vprašanja? Ali so ziher prava? To bo vesela, če je res. Zdaj pa res ne vem ali si bo plačala nekaj mesecev priprav ali bo probala sama rešit in se naučit odgovore.

Hvala!




Stran: [1]