Anonimen -> RE: Nudistična plaža (1.7.2009 21:40:56)
|
Jaz na nudistično plažo nikoli nebi šla - razlog: moje telo. Pa ne golota, ampak izgled telesa. Verjamem, da so tam različni ljudje, nekateri lahko tudi slabši kot jaz, razumem, da jim ni pomemben izgled drugih ljudi, da me nebi gledali zaradi mojih kil, ampak problem je, ker jaz ne morem sama s sabo. Se pač še nisem sprijaznila s posledicami dveh nosečnosti in ne maram mojega telesa. Druga stvar je vseeno obremenjenost z drugimi, čeprav pravim, da razumem. Ne poznam praktično nobenega nudista, mi je pa znanka pred mnogimi leti pravila, da je bila v nudo kampu in naštevala, koga vse je srečala tam - npr. tudi enega profesorja, očitno je bila takrat zanjo velika atrakcija, da ga je videla pohajat nagega. Glede na to, da je slovenija majhna, hrvaška pa očitno tudi, tako da se na morju srečujemo s sosedi, znanci, someščani..., jaz nebi želela biti predmet njihovega pogovora. Že tako se velikokrat zgodi, da vidim, kako se pogovarjajo o meni, pa grem le sredi mesta oblečena mimo njih. Obremenjena sama s sabo... ja, vem.
|
|
|
|