|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potni list,;osebna izkaznica
12.4.2008 19:33:20   
drobižek
Prosila bi, če katera ve za osebno izkaznico in potni list:
  • kakšna je cena,
  • veljavnost,
  • kaj je hitreje - potni list ali osebna izkaznica.

Hvala za odgovore in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potni list,;osebna izkaznica
12.4.2008 19:36:44   
Sunny Morning
Jaz sem dala naredit osebno izkaznico, ker je cenejša kot potni list. Mislim, da potnega lista ne bomo še rabili.
Cena OI je 13,16€ (dodatno so še slike, ki so bile 10€). Jaz sem oddala vlogo v torek 8.4. in sem jo včeraj že dobila. Sem bila kar presenečena, ker se mi je zdelo extra hitro. Veljavnost je pa 5 let.user posted image  Sigurno si bo čez 5 let še ful podobna.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 9:01:29   
bodoča
Midva sva dala delat potni list:

- 10 € slike (potrebuješ eno),
- 27 € potni list (mali),
- dobili v treh delovnih dneh in
- velja tri leta. 

Za potni list sva se odločila, ker gremo mogoče letos še v Bosno, kjer ga menda rabiš, pa tud drugače nikol ne veš, kam bomo šli in se mi zdi bolj pripravno imeti potni list, tudi jaz imam samo potni list, edino velikost je nepraktična.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2008 15:56:43   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Midva sva dala delat potni list:

- 10 € slike (potrebuješ eno),
- 27 € potni list (mali),
- dobili v treh delovnih dneh in
- velja tri leta. 

dej raj še enkrat poglej. pasuš za odrasle pa je ne velja samo tri leta.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 11:40:08   
bodoča
Kdo pa govori o potnem listu za odrasle?

Kolk sem jaz zastopla, se govori o potnem listu oz. OI za otroka. In potni list za otroka starega do treh let velja samo tri (3) leta.

mojeustvarjanje

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 8:07:47   
Anonimen
Za v Bosno ne rabiš več potnega lista, greš lahko z osebno čez.user posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 8:17:17   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Kdo pa govori o potnem listu za odrasle?

Kolk sem jaz zastopla, se govori o potnem listu oz. OI za otroka. In potni list za otroka starega do treh let velja samo tri (3) leta.

OSebna pa 6let.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 9:17:51   
ninataja
Meni je tudi osebna pretekla, samo ne bom dala nove delat, ker naj bi osebno in zdravstveno združili v en dokument in bom raje še malo počakala. Potni list mi pa velja do 2012.
Drugače pa vem, da te fotograf drugače slika če rečeš da rabiš za osebno/vozniško kot pa za potni list.

< Sporočilo je popravil ninataja -- 16.4.2008 9:19:12 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2008 10:49:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Za v Bosno ne rabiš več potnega lista, greš lahko z osebno čez.user posted image

ce gres samo tranzitno cez Neum, je to res. Ce pa gres v Bosno na katerem koli drugem mejnem prehodu, pa potrebujes potni list.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2008 12:45:31   
dana
Enkrat je bilo govora za osebno pri majhnih otrocih - ali jo je potrebno zamenjati prej kot ji poteče veljavnost? Naš je bil slikan za osebno, ko je bil star 5 mesecev. Od takrat se je zelo spremeniluser posted image  Ali mora zdaj imeti novo?

Pa še to - ali za Kreto potrebujemo potne liste ali OI?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2008 12:49:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Pa še to - ali za Kreto potrebujemo potne liste ali OI?

Grčija je članica EU, torej potrebuješ OI.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2008 21:39:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ce gres samo tranzitno cez Neum, je to res. Ce pa gres v Bosno na katerem koli drugem mejnem prehodu, pa potrebujes potni list.

BIH je sprejela zakon, da vse članice EU lahko preidejo njihove meje samo z osebno izkaznico. Preverjeno in dokazano.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2008 13:14:35   
ledenka

BIH je sprejela zakon, da vse članice EU lahko preidejo njihove meje samo z osebno izkaznico. Preverjeno in dokazano.user posted image

sem preverila, res je. se opravicujem user posted image  je bilo pa res pred kratkim sprejeto user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?