Maxica -> Alergija ali kaj drugega? (12.4.2008 15:20:39)
|
Našemu 3,5 letniku se je pred kakšnimi 10 dnevi malo nad popkom naredil en tak 1,5 velik rdeč ovalen flekec. Nekak sem mislila, da je od kakšnega gumba pri kavbojkah, tako da sem mu redno mazala z bepanthenom. Bistveno bolje ni bilo, no, slabše pa tudi ne. Peljali smo ga k zdravnici, ki predpisala Advantan, da je nekakšen ekcem, da mora biti pač na nekaj alergičen. Sedaj mu par dni pridno mažemo, počasi postaja bolj bledo, manjša se sicer še ne. Sem pa danes opazila, da so se mu tudi višje po trupu naredili prav taki (kakšnih pet) flekci, vendar manjši, nekak 0,5 cm veliki. Pod vratom pa ima polno enih malih pikic. Sicer te pikice sumim, da bi lahko bile od potenja, ponavadi se mu na poletje vedno naredijo, če je preveč oblečen. Flekci ga nič ne srbijo, sem jih pa zdaj kar z Advantanom namazala, v upanju, da se to ne bo širilo. Ima kdo kakšne izkušnje, je to morda lahko kakšna alergija? Kako ukrepati, da se to ne bi več širilo? Sicer sem pred kratkim po dolgem času menjala pralni prašek. Bi to morda lahko bilo to?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|