karmy -> težave v šoli zaradi zdravstvenih težav (11.4.2008 23:03:18)
|
Moj brat je v 4 razredu, in ima zdravstvene težave z prebavo oz. izločanjem blata. Ker niso ugotovili kaj je razlog, mu mora mama dajati odvajala vsake toliko, da ne dobi vročine ker zadržuje blato v sebi. Včasih se pa tudi zgodi, da se mu zgodi nesreča v šoli, nakar je mama že povedala na začetku kakšen je problem, in kaj naj bi naredili v tistem primeru. Ker pa se z bratom, učiteljice nočejo ukvarjati, ga pošiljajo k psihologinji ( ki je čisti psihopat - sem jo spoznala - jebe se ji za otroke ) ,da ona kliče domov in govori naj ga pride iskat in govori kakšen karakter je moj brat in kaj naj dela da ne bo tako. Ker je njegovo stanje zdravstvena težava oz. še niso našli izvora problema, ji je razložila mama da nima ona kaj govort glede tega ker ni zdravnica, in da pozna težavo in da jo poskušajo odpravit, vendar da izvajajo potem psihični pritisk na brata, to čisto nič ne pomaga. Ko pa se je osebno hotela pogovort z razredničarko, so se skupaj pol še zbrale ene 4 učiteljice proti enemu staršu in začele napadati kaj vse je narobe in da tako ne morejo več naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj so nekatere učiteljice res tako omejene v pameti? to naj bi bile pedagoginje in imele eno dostojno šolo, in nekakšen smisel z delo z otroki, ker to delo ni kar za vsako kuro ki misli da zna predavat, ampak je tudi ukvarjanje z otroki tukaj v igri, kar pomeni delno tudi vzgojiteljsko delo... Glede na to da nimajo razumevanja z zdravstvenim stanjem mojega brata, in izvajajo še dodatni pritisk potem na njega, da mu gre še slabše v šoli ( poznam te pritiske, sem šla tudi jaz čez to, vendar nisem mela zdravstvenih težav) Kaj narediti? prepisati v drugo šolo oz. se na kakšni drugi šoli pozanimati kako bi se ubadali s tem problemov? Ker ga lahko zajebejo in bo imel slabši rezultat kot bi ga lahko imel in mu lahko uniči možnosti za dobro SŠ...
|
|
|
|