pa pravijo.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Blejka26 -> pa pravijo.. (11.4.2008 21:20:22)

starejši ljudje,da naj otroku ko je prehlajen ne umivamo glave..v glavnem moja 2leti in 3mesece stara hčerkica je imela že 5dni močno zabasan nos.probala sem res skoraj vse da bi ji pomagala,pa nič..v sobo sem dajala kamelice,jo špricala z fiziološko raztopino in z operil-p..dajala sem ji tud lekadol-samo pred spanjem(polovičko)..in nič..včeraj zvečer sem jo pa stuširala in tud glavo (seveda kopala sem jo vsak drugi dan kot vedno samo glave ji nisem)..danes pa kot bi prehlad odrezal..iz nosa ji skoraj nič več ne teče..samo še malo..
tko da nasveti starejših le niso tako..točni

muška -> RE: pa pravijo.. (11.4.2008 22:03:20)

Imaš prav!

* Mateja * -> RE: pa pravijo.. (12.4.2008 0:54:08)

Ma tko bom jaz rekla, eni nasveti so kar uredu, te domače madažije ki jih none delajo so super, tudi za otroke. pr kakih stvareh pa itak pretiravajo ker so z milsimi še vedno v 30 letih prejšnjega stoletja, v vojnem času!

Naja30 -> RE: pa pravijo.. (12.4.2008 12:07:27)

No lih zarad tega, ker si ji glavo oprala, ni izginil prehlad. Verjetno se je poklopilo z vsem zdravljenjem in bi kljub neopranim lasem bilo danes bolje.

Tem vražam nekaterim verjamem, mnogim pa ne.

Mišni -> RE: pa pravijo.. (12.4.2008 12:22:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

No lih zarad tega, ker si ji glavo oprala, ni izginil prehlad. Verjetno se je poklopilo z vsem zdravljenjem in bi kljub neopranim lasem bilo danes bolje.

Ja, se strinjam, samo mislim, da tudi če ne bi niti kaj pretirano zdravila, da bi isto minilo. Vsaj pri nas je. Saj prehlad traja 7 dni, če ga zdraviš, 1 teden pa, če ga ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tam nekje.

jakaracman -> RE: pa pravijo.. (12.4.2008 15:15:03)

Pa ja ne misliš, da si ji z pranjem glave pozdravila prehlad.Jasno je, da je zaželjeno umivanje tudi pri prehladu, poglej sebe recimo, če se spotiš ti pa ja paše imeti oprane lase.Glede nasvetov je pa takole, večina jih je za čas, ko ni bilo centralne kurjave, pa fenov, pa kopalnic kot jih imamo danes.

Abbott -> RE: pa pravijo.. (14.4.2008 11:14:04)

Ja, ne vsega verjeti, kar pravijo...
Pravijo lahko marsikaj...
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

srki -> RE: pa pravijo.. (14.4.2008 11:27:44)

Ja, tudi po mojem prehlad samo zaradi tega ni izginil. No, vsaj pri meni ni.

Nasveti starejših, nekateri seveda, pa so še kako fajn.

Stran: [1]