dvojčica -> zaradi bolniške manj porodniške (10.2.2005 14:37:08)
|
Kar zelo so omejili tako izkoriščanje. Ko sem bila jaz na prvem pregledu pri moji G (prej že dva pregleda pri G za neplodnost) sem jih kar pošteno poslušala, zakaj se nisem javila najprej njej, saj bi bila tako doma že prej! Ampak meni se ni zdelo tako zelo hudo, me je bolelo in mi bilo slabo, samo z otroci sem velikokrat na vse to pozabila. Po službi je bilo pa hudo. Ampak, jaz sem bila "pogumna" in sem lepo hodila v službo, saj so bile bolečine take kot pri mojih M (ki so bile že od samega začetka kar precej boleče). Samo z eno razliko, da nisem mogla več jemati tablet proti bolečini, a ne? Sama sem bila zelo proti bolniški, sploh ko sem videla in slišala od drugih kako lepo so prišle skozi sistem, pa jim nič ni bilo! Halo, raje bi hodila v službo, ker mi je neverjetno dolgčas in pogrešam ves tisti otroški trušč v šoli. Mislim pa, da bi prav veselo hodila v službo, če bi jo imela kje bliže in če bi bila le-ta v kakšni pisarni, če me razumete. Ne podcenjujem dela v pisarnah, ampak zagotovo bi imela manj stika z ljudmi, v šoli jih imaš pa s potencialnimi kandidati za viruse kar veliko. In na nižji stopnji imaš skoraj vsak dan primer, ko se otroci medseboj malce skregajo, pa kdo pade in ga moraš dvigniti, pa potolažiti. Pa ves čas so lezli vame, najraje sedet v naročje. Oh, kako jih pogrešam. Tako je, če imaš rad svoje delo. Lp, dvojčica
|
|
|
|