anajmad -> Zapestnice,verižice,...pri enem letu?? (10.2.2005 19:13:07)
|
takole mamice,da vam jst odgovorim iz prve roke.Po poklicu sem zlatar in tudi naša obrt je zlatarstvo.jst in moj mož absolutno odsvetujema nošenje nakita pri tako majhnih otrocih.Tudi naša tamal sploh ni nosila nič.Uhane pa moj mož priporoča prluknjati tam nekje pri 5 letih(naša pri 6).takrat punčke že vedo,zakaj se gre in najboljše je takrat,ko se same odločijo.Otroci,ki so pa ovešeni,kot novoletne jelke in punčke v vozičkih z uhani:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Moj mož je imel pred leti problem,ker mu je en mati težila,da pod nujno hoče luknjice pri punčki,ki je bila stara 2 leti.tamala se je drla,ko jesihar ,postala panična in sploh je bilo vse narobe.Potem pa je bil tako jezen,da je obe ven nagnal.Ne vem,malo premislite,vsaj ni vse zalto,kar se sveti.menim,da je lepše videt dojenčka,ki je lepo oblečen, mislim da tiste zapestnice in verižice sploh nimajo smisla.Še jih bodo rada nosile,jst vidim pri svoji sedaj.In potem,ko pride luknja v nos:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: en lp:morje:D.
|
|
|
|