Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 17:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Večinoma Interspar v City Parku. Po kakšen izdelek, ki mi je res všeč, se včasih zapeljem do Leclerca (ker ga v Intersparu nimajo). Enako velja tudi za Tuš center. V Mercator center grem pa samo takrat, ko bi rada zamenjala nakupovalno okolje . Torej Interspar.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 17:56:28
|
|
|
|
gojska
|
joj lecler če nisi v nulo organiziran narediš 5km preden lahko na blagajni 30min čakaš. Men to ne potegne. Grem včasih zaradi rib, divjačine in sirov. Vzamem in grem. Špar v citiju se mi zdi mal bolš. Samo odkar sva se preselila kupujem v tušu srednje velikosti, druge trgovina tako ni v našem kraju
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:09:17
|
|
|
|
Gina
|
Včasih sem večinoma kupovala pri najboljšem sosedu, zdaj pa grem rada v tuš - ker je ful manj nabasan folka, lahko v miru kupuješ, pa ni tolk velik, da bi živčnega fasal ali pa grem v špar pri nas v postojni, (odkar ima mercator vesoljske cene). Interšpar mi gre na živce, sploh v city parku, ker so me že tolkrat zgoljufali, da mam dost.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:12:03
|
|
|
|
deja27
|
mercator
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:18:00
|
|
|
|
mml
|
Pretežno Spar v CP, občasno E'Leclerc...danes smo šli pa v Mercator v Supernovi, ampak sem se spet prepričala, da so daleč najdražji...
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:57:21
|
|
|
|
Netopirčy81
|
V sparu, občasno v tušu.
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 19:10:56
|
|
|
|
srursa
|
TUŠ in E Leclerc.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:09:12
|
|
|
|
Naja30
|
Spar, občasno mercator.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Špar.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:36:31
|
|
|
|
tanikaa
|
špar
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:38:12
|
|
|
|
jakaracman
|
Interspar.
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 21:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
večinoma spar
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?