Anitka -> ZA NAS (185. nadaljevanje) (9.2.2005 21:55:56)
|
Bom semle skopirala moje zadnje javljanje in ZA NAS prestavila malce višje ;) Ahoj! Pa sem si končno spet uspela vzeti malce časa za nadaljevanja, zato si bom kar zaploskala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: A veste kak mrrrrrrrrrrrrazzzzzzzzzzzzzzz je pri nas? Zjutraj, ko je šel moj ragi v službo mu je v eni vasi, kjer je res ponavadi najbolj hladno, poakazalo kar 26 pod ničlo. Me kar zmrazi ob misli na jutri zjutraj, ko začnem delati že ob 6.uri (seveda zaradi našega srečanja) in sem slišala da bo pri nas že spet okrog 20, pod ničlo seveda. Joj kako se že veselim poletja in :morje: CLEA IN SKYE hvala za dober namig glede prvomajskih počitnic,a žal so tisti otroci še premajhni za tako avanturo. Starejši je star tri leta, mlajša pa je rojena oktobra 2004. Razmišljamo bolj o hrvaški obali, pa žal še ni nobenih ponudb. Ja kaj pa je zdaj to z vašimi bolniškimi. A ste vse omagale? Boge revce - Tia, Pia 73, GoYa, Pika 74 (zaradi laparoskopije) Upam, da boste kmalu spet vse čile in zdrave in da boste lahko malo svoje drage jezile:)-:)-:)- MEERYANA tako je nič se kislo držat, malo grdo pa le lahko pogledaš :grrr: Potem pa gremo hopa cupa hop hop hop v nov napad z vsemi močmi naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa nič ne misli na O, :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ko vama bo pasalo in ni vrag :ups: da nam ne bi ratalo. Če maš napotnico pa kar pokliči, če prej rata jo itak zabrišeš v koš, če pa slučajno ne, pa prideš prej na vrsto. Tudi jaz te zadnje čase pogrešam na RR-ji.:rozica::rozica::rozica: KOALA a misliš, da bo snežilo zaradi jutrišnjega čveka?:)-:)-:)-:)- Če pridem jutri kaj prej v MB te pokličem in če boš imela čas ali pa katera druga bi te/jo prosila, da mi pokaže kje je ta ambulanta za neplodnost, ker nimam pojma :zmeden2::zmeden:o lokaciji. BIBA 77,KOALA IN BAMBI mastile se bomo spet v Prekmurju, prav?;) Sicer pa smo sedaj itak vse site krofov.:)- PIKA 74 prav je, da niti nosu ne pomoliš v ta mraz. Ti le počivaj in pisti se malce razvajati.:rozica::rozica: MM štumfi pa že čakajo na jutri:bravo::bravo::bravo::bravo: Tokrat bodo na vrsti črne. PIA 73 tudi ti se čimprej pozdravi, pa možek tudi in upam, da sinček ostane čil in zdrav. Delo pa naj le čaka. Ja jutri bom šla v nabavo za smučarskimi hlačami in jakno in upam, da kaj najdem, če ne drugje na otroškem oddelku. Glede tega, da mi me kdo podrl (na smučišču mislim :)-:)-:)-:)- ) se jaz bolj bojim, da jaz koga ne podrem, če se ne bom znala zaustaviti.:)-:)-:)- GEA 1 a te ne bo na srečanje? Si zadnjič pisala, da bi v četrtek lahko prišla. Škoda, če te ne bo :( Če pa boš imela čas, pa se nam kar pridruži, te bom zelo vesela. In držim pestke,:miska::miska::miska::miska: da v tretje ne bodo le sanje, ampak, da boš resnična srečka :nosecka: LARISA tudi tvoje vrnitve na RR-jo sem zelo vesela in srčno upam, da se fosilke kmalu vse skupaj znajdemo v 9nebesa EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: TIA me veseli, da si se le oglasila. In res upma, da se kmalu dobive na :kava: Zdaj je pa že skrajni čas. Živiva nekaj km narazen, pa se nisva že videli ohoho časa. Drži se, čimprej se pozdravi in se kaj slišive. Aja še to, a pride on gospod v ponedeljek? Punce pridne bodite in se slišimo jutri zvečer, nekatere pa vidimo popoldne v MB. Če ima še katera voljo pa naj se nam kar pridruži v Europarku. Bomo vsake vesele.:bravo::bravo::bravo::bravo: Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|