Anonimen -> Ali rade vozite po avtocesti? (11.4.2008 14:41:13)
|
Naj povem, da je meni to fuul muka. Po normalni cesti mi ni problema, šibam, peljem, lahko hitro lahko počasi, skratka uživam v vožnji...tudi prehitro vozim včasih pa vem da ne bi smela, sem moram fejst bremzat. Ampak na avtocesti pa kar zmanjšam hitrost, ni šans da bi šla kak kamion prehiteti, raje vozim za njim. Problem je v tem ker je moj rezerviral Poreč za prvi maj, jaz in še trije otroci pa ne moremo v Passata. Zato se brihtam ali se naj stlačim na pol riti na sedež in pol na tla, se čudno zvijem in se mučim do Poreča na zadnjem sedežu med obema otrokoma, ki imata še avtosedeže ali pa naj popokam tamalo in greva same z mojim Polotom. Samo jaz bi šla kar po stari cesti kar bo trajalo ure, tamala je stara pa šele en mesec, na avtocesto se kar ne upam. Me zanima kako je z vami ali vam gre vožnja po avtocesti, šibate in prehitevate kot je treba? Meni se zdi, kot da me bo odneslo dol, pa veter piha pa se mi zdi da mi kar volan suče, kaj pa vem, morda je to kaka nova vrsta paranoje ampak meni je res muka, se jo izogibam če se le da. Ali je še kje kakšna taka reva kot sem jaz?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|