|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Lizanje
13.4.2008 8:33:52   
Bety upa
user posted image user posted image user posted image  Čupka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.4.2008 10:51:15   
Ze pequeno
Absolutno je to pomemben del spolnosti. Sam grem vedno z užitkom z glavo med noge, kjer se posvetim gumbku. Rad se igram z njim, ga oblizujem, nežno posesam vase, nežno stisnem z ustnicama in nato z jezikom ližem. Noro, še posebno takrat, ko začutiš da su uspel ljubico pripeljati do vrhunca. zelo rad pa kombiniram, najprej malo lizanja, nato seksa, vmes se zopet posvetiti z usti in nadaljevati s skeskom, ter nato končati.

Drugače pa pravi užitek. user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.4.2008 10:59:18   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Absolutno je to pomemben del spolnosti. Sam grem vedno z užitkom z glavo med noge, kjer se posvetim gumbku. Rad se igram z njim, ga oblizujem, nežno posesam vase, nežno stisnem z ustnicama in nato z jezikom ližem. Noro, še posebno takrat, ko začutiš da su uspel ljubico pripeljati do vrhunca. zelo rad pa kombiniram, najprej malo lizanja, nato seksa, vmes se zopet posvetiti z usti in nadaljevati s skeskom, ter nato končati.

Tole si pa tako lepo povedal, da me je žew skoraj prijelo da bi takoj kaj počelauser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Ze pequeno)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.4.2008 13:18:49   
nasmejani
CUKRČEK?
A je ta nik, da bi kir mislo da si za lizat?.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.4.2008 16:55:35   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Tole si pa tako lepo povedal, da me je žew skoraj prijelo da bi takoj kaj počelauser posted image user posted image

Ja super se tole sliši!!!! Samo jaz ne morem danes tega prakticirat, ker sem dobila menstruacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko bo pa user posted image  odšla, pa sigurno pride na vrsto kaj takšnegauser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.4.2008 21:22:41   
Shorty_
Jaz ga ful rada obdelujem in obdelam ko jo pa on men je pa itak fantastičnouser posted image user posted image

sam je pa sam sex spet poseben užitek ne moreš primerjatuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.4.2008 8:14:07   
Anonimen
ooo brez orale se pri nas sploh ne začne. Užitek je obojestranski. Da bi se pa samozadovoljevala eden pred drugim pa ne. Mi ni do tega, mojemu pa tudi ne.

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.4.2008 8:19:04   
snake
punce upam da nimamo istega, ker če je tako bom jaz moje "našega" ročno obdelala ampak z nožem pod oddejouser posted image user posted image user posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.4.2008 8:20:29   
Anonimen
Izgleda, da je to stvar, ki nam je vsem v užitek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.4.2008 10:53:31   
entip
Najbolj zanimivo lizanje mi je kadar jo z lizanjem spravim do orgazma, potem pa med prihajanjem svojega porinem vanjo in nadaljujem...

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.4.2008 11:49:19   
karmar
OOOOOjjoj!!!!

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.4.2008 17:06:20   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa
hmmm. .jaz sem pa nora na oralni seks..   ..resnično nora.....In pri tem mi ne manjka domišljije... Lepo mi je če ga jaz obdelujem in obratno.....mmmmmmmmm....... Samo mojemu se ne da umivati tako pogosto........

OJLA!!!! Če se ne motim, sem te prepoznal user posted image . Mislim, ne po vsebini user posted image (lizanju) ampak po stilu pisanja. Pozdravljena ___________a. Ne bom napisal kdo si, ker si se ravno zato umaknila, da pozabijo. user posted image

Ampak ja, sem čisto prepričan. Ojla!!!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.4.2008 13:43:23   
muki1

hmmm.user posted image user posted image user posted image .jaz sem pa nora na oralni seks..user posted image user posted image user posted image ..resnično nora.....In pri tem mi ne manjka domišljije... Nasplošno uživam v vseh vrst seksa. Če pa le-tega začnemo oralno....iiiiiiiiiiiiiii......

....Čisto ponorim...zenice se zožijo in iz ust se mi cedi neka posebna slina, ki je podobna lubrikantu.....Mojuser posted image me mora kar ustavljati, da do konca ne pride prehitro....In sem neutrudljiva...user posted image user posted image user posted image .Če bi mi moj dovolil, bi to večkrat na dan počela z njim in v različnih situacijah....Sem levinja v horoskopu..user posted image ...mogoče je to krivo..user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Lepo mi je če ga jaz obdelujem in obratno.....mmmmmmmmm.......user posted image
Samo mojemu se ne da umivati tako pogosto....user posted image ......

Jaz sem tudi levinja, pa se nič ne slinim. Kaj pa maš za en podznak user posted image ?

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.4.2008 13:44:20 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.4.2008 13:48:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

hmmm.user posted image user posted image user posted image .jaz sem pa nora na oralni seks..user posted image user posted image user posted image ..resnično nora.....In pri tem mi ne manjka domišljije... Nasplošno uživam v vseh vrst seksa. Če pa le-tega začnemo oralno....iiiiiiiiiiiiiii......

....Čisto ponorim...zenice se zožijo in iz ust se mi cedi neka posebna slina, ki je podobna lubrikantu.....Mojuser posted image me mora kar ustavljati, da do konca ne pride prehitro....In sem neutrudljiva...user posted image user posted image user posted image .Če bi mi moj dovolil, bi to večkrat na dan počela z njim in v različnih situacijah....Sem levinja v horoskopu..user posted image ...mogoče je to krivo..user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Lepo mi je če ga jaz obdelujem in obratno.....mmmmmmmmm.......user posted image
Samo mojemu se ne da umivati tako pogosto....user posted image ......

Jaz sem tudi levinja, pa se nič ne slinim. Kaj pa maš za en podznak user posted image ?

Ker ti ne ližeš. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.4.2008 13:53:09   
Katey
user posted image  a to naj bi bilo po t'novem od horoskopa odvisnouser posted image ????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.4.2008 13:53:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

user posted image  a to naj bi bilo po t'novem od horoskopa odvisnouser posted image ????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  In če, potem dvojčki dvojno ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 41
15.4.2008 14:02:49   
Katey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na to tud pomislila nisem, najbrž bo držalo ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , strelci so pa najbrž sploh super.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?