metuljcek27 -> RE: Prenehanje z KT in koža (11.4.2008 23:48:45)
|
Pred 1,5 letom sem prenehala jemati KT katere sem jemala največ tudi zaradi aken...Ker pa uporabljam že dolgo časa vischijevo(upam,da sem prav napisala) nego,komplet za celo telo se mi je stanje umirilo.Moji mazolji niso bili samo pikice ampak pravi vulkani.Potem sem se pa naročila na revijo dermanova kjer zdaj uporabljam njihove zvijače,raznorazne naravne maske,kožo si čistim sama,ker sem bila vedno po obisku kozmetičarke grozna ker imam tanko kožo,gledam,da zaužijem čim manj maščob in pijem veliko vode...Higiena je pa tudi pomembna ,dvakrat na dan temeljito čiščenje kože.Zvečer z vischijem ,zjutraj pa samo z vodo,ker je itak moja koža ponoči počivala z nočno kremo.Ne dotikaj se obraza,zelo pomembno,ker imaš na rokah razno razne bakterije,ki ti lahko naredijo vnetje na odprti rani...Aja pa še nekaj...Jaz sem se začela komaj pred 2 letoma šminkat,ker sem se prej ful ukvarjala s treningi in šminka res nikakor ni šla zraven,to mi je kožo nekako osušilo(pudri)potem pa mi je dermatolog svetoval naj si kupim vlažilno dnevno od vischija in res zdaj je super proti prej...Baje,da vischi ne vsebuje ojla ampak termalno vodo kar je za nas z mastno oz. mešano kožo zelo pomembno.Na kožo si ne dajem ničesar kar bi vsebovalo bilokakšno olje...Upam,da sem ti kaj pomagala...Ko pa pride[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] se mi pa pojavi kakšen mazoljček ampak res tako majhen,da niti omembe ni vreden proti prejšnjim...Srečno...
|
|
|
|