Obroč za kopanje - tuširanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mata -> Obroč za kopanje - tuširanje (9.2.2005 20:26:57)

Zanima me kakšne imate kaj izkušnje s tem obročem. Se pritrdi na dno banje, ne? Trenutno je v Leclercu en tak v akciji, pa me zanima, če se kaj razlikujejo med sabo ali so vsi po istem kopitu in nimam kaj zgrešit :zmeden2: Naša pupa je stara 5 mesecev in do sedaj smo imeli tummy tub, ki je zdaj že rahlo premajhen in res ne vem kje naj jo zdaj kopam, pa se mi zdi ta obroč fajn, edino škoda mi je pa, da se otročka pol samo stušira in nič ne čofota....:zmeden2: Prosim...izkušnje:racka:

jagoda -> Obroč za kopanje - tuširanje (9.2.2005 20:37:12)

Mi imamo čist istega, kot je zdaj v akciji v Leclercu in smo zelo zadovoljni. Pritrdi se na dno banje, vendar je še vedno gibljiv in ni čist zabetoniran na dno, tak da se lahko otrok obrača. :bravo: Zakaj pa bi jo samo stuširala? Adam prav veselo čofota v vodi in uživa 100 na uro! Pa še tebe ne boli križ, ker ga ni treba skoz držati. Js PRIPOROČAM!

ana1 -> Obroč za kopanje - tuširanje (9.2.2005 20:41:56)

Od katere firme pa je ta obroč. Nimam namreč reklame od Leclerca.
lp, :rozica::rozica::rozica:

mata -> Obroč za kopanje - tuširanje (9.2.2005 20:49:47)

Kar ena francoska firma, vsaj jaz prvič slišim, no. Pa praviš jagoda, da imate čist takega? ali zelo podobnega? Jaz bom šla še v baby center pogledat prej, če je kakšna razlika z ostalimi:sloncek:

jagoda -> Obroč za kopanje - tuširanje (10.2.2005 7:36:00)

Čist enakega - kupljenega v Toysu za 20 evrov!:zmeden:

mata -> Obroč za kopanje - tuširanje (10.2.2005 8:04:43)

Hvala!

Stran: [1]