|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zamuja
11.4.2008 11:05:27   
Anonimen
dusica04, stskam pesti...kje si z veselo novicko, me ze prsti  bolijo!user posted image user posted image user posted image
anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
11.4.2008 11:11:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Daj, spij liter vode in laufi delat test! Jaz prisegam na CB. Veliko sreče! 
ne preveč pit zdajuser posted image user posted image user posted image pol bo preveč vse razredčenouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.4.2008 11:13:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dusica04, stskam pesti...kje si z veselo novicko, me ze prsti  bolijo!user posted image user posted image user posted image
anonimnauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.4.2008 11:16:19   
dusica04
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kap me bo !
Baba check sem nardila in se je takoj obarvala ta spodnja črtica...potem pa še zgornja!!!
nimam besed !!!!
kako se tresem !!!!!
kaj še naj nardim clear blue...ker ne morem verjet...
je ta BC res zanesljiv ?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.4.2008 11:17:05   
dusica04
ups še pisat ne morem Baby check sem nardila!
joj punce...v prvo je ratalo!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.4.2008 11:17:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
11.4.2008 11:18:53   
tane
dusica04, user posted image user posted image user posted image , lepo in mirno nosečnost ti želim, pa čim manjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.4.2008 11:19:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kap me bo !
Baba check sem nardila in se je takoj obarvala ta spodnja črtica...potem pa še zgornja!!!
nimam besed !!!!
kako se tresem !!!!!
kaj še naj nardim clear blue...ker ne morem verjet...
je ta BC res zanesljiv ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeeestiitaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.4.2008 11:21:34   
sharona
user posted image user posted image user posted image

bravo, čestitke!!

pravjo, da test ne pokaže, da je zanositev, če slednje ne bi bilo, medtem ko obratno je možno ... tko da - kr sprostit se in uživaj

tud jst sem ena izmed 'v prvo je ratalo' srečk ... in sem se na smrt bala delat test še drugič, če bi slučajno pokazal - ... samo itak da je bil tudi drugič + ... še dokler nisem bila na prvem pregledu nisem mogla verjet ... dokler ga nisem na UZ vidla, sem bila sumničava, češ - kaj pa, če sta mi dve menstri slučajno izostali, kaj pa, če je bil test slučajno dvakrat + ... hehehe

kar je res, je res!!!

srečno :)

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.4.2008 11:21:52   
dusica04
še nardim enga?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.4.2008 11:23:24   
spps

še nardim enga?

kakor želišuser posted image user posted image user posted image kolk moćne črtice pa imaš na BC?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.4.2008 11:27:17   
sharona

še nardim enga?

lahko ... samo daj ga raje jutri .... po mojem je fajn, če je en dan pavze vmes ... kaj pa vem

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.4.2008 11:27:42   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naredi še enga da boš 100%, te čisto razumem da ne moreš verjet, jaz sem jih naredila kar 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da sem bila pol ziher

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.4.2008 11:29:17   
spps

ups še pisat ne morem Baby check sem nardila!
joj punce...v prvo je ratalo!

a te lahk napišem na aprilski seznam??user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.4.2008 11:32:11   
loveforever
čestitke dusica!!!! lepo je bilo prebirati tale forum, res napeto in navsezadnje srečen konec!!! če ti je pokazalo nosečnost si vsekakor srečka!!!!! čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.4.2008 11:33:27   
snežinka7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.4.2008 11:34:55   
*nina*
dušica čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj so se ti začeli pojavljati ti znaki????
ker mene tud bradavice bolijo...skelijo in špika v jajčnikih

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.4.2008 11:35:32   
dusica04
joj...ne upam ti potrditi vpisa na seznamuser posted image user posted image
črtici se ful dobro vidita...obe sta malo...kaj pa vem kak bi opisala ....malo....tak...ni glih čist ravna črta kot z ravnilom...malo ima vmes mini mini mini presledek...ampak obe sta isti in enako močni...
kaj je mogoče, da je pokazalo dve črtici, ker sva včeraj okrog 18h s fantom še user posted image   ?
zdaj sem verjetno čist butasto vprašala?  ha ha ha

kaj pa zdaj?
pomagajte mi!!!  user posted image
kdaj naj povem fantu...jaz bi najraje v ponedeljek nardila CB in če bo ta + pol mu povem! ne bi ga rada vznemirjala, ker ima v ponedeljek ravno zdr. pregled za izpit C-kategorije... in ne bi rada da pade na psiho testih user posted image
kdaj pa naj pokličem svojo G?

mene bo res kap...od sreče

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.4.2008 11:36:17   
Anonimen
ČESTITKE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
11.4.2008 11:37:17   
KOLIBRI
dusica04, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima samo, če se je kateri (po zaostanku M) zgodilo, da je morala kar naprej hoditi na wc? Pa ne mislim  na lulat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.4.2008 11:38:40   
dusica04
nina!
veš kako je bilo...men se zdi da kak dober teden nazaj...torej kak teden preden bi mogla prit tetka.
samo res...prsi me čist malo bolijo...bradavice pa imam ful rdeče in me ful bolijo...špika in boli pa tak kot da pride tetka..mogoče za odtenek manj močno kot pred M. pa še križ...prav spodaj...tam me boli....
v glavnem vsi znaki pred tetko...
ampak....

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.4.2008 11:40:51   
*nina*
joj js mam čist isto,čist isto...morm jo pa dobit 15.4 v torek ki pride...sam si dam zamika še dve dni preden bom delala test!!!!tk da 17.4 v četrtek!!!!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.4.2008 11:41:05   
kepica
Bravo! Čestitam! To je tapravo veseljeuser posted image user posted image
Uživaj v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.4.2008 11:42:28   
spps
user posted image ok,pol še bom pa počakala ,da boš ziher

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.4.2008 11:45:49   
dusica04
nina!
mogoče je pa to to...
držim ti pesti...fejst, fejst, fejst, fejst....

jaz še pa vedno ne morem verjeti...naj me ena s kladivom po glavi user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?