mivka za peskovnik (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LUNA06 -> mivka za peskovnik (11.4.2008 7:10:01)

Kje in koliko kupiti?Po možnosti nekje med Ljubljano in Litijo.
Imamo tisti klasični peskovnik v obliki želve.

lelaval -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 7:12:41)

Povsod, kjer prodajajo gradbeni material (Baumax, Bauhaus, Obi,....). Za ta peskovnik pa mislim, da več, kot 2 vreči ne potrebuješ.

LUNA06 -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 7:17:47)

Kolk je pol to, ene 100kg?
A mogoče veš kašna (prbližno) je cena?

Maxica -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 7:18:42)

Mi smo jo kupili v eni trgovini z gradbenim materialom. Vendar nikoli več mivke, iz otrokovih hlač se je kar vsuvala še potem, ko so bile že trikrat oprane.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako da letos bomo kar navaden pesek pripravili.

Pauline -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 7:23:45)

Mi smo jo kupili v Bauhausu. Vreče so po 25 kg, cena pa mislim da cca 5 €.
Svetujem ti, da v želvo daš samo eno vrečo ( je polna nekje do polovice ).... mi smo prvič dali dve in je bilo too much preveč....se ta mali ni imel kam vsesti.
Prijetno igro vam želim.

Anonimen -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 7:45:32)

jz sem kupila v Obi-ju prav posebno mivko za otroke (ki nima nobenih nevarnih snovi (svinec) noter in ni nič narobe če jo slučajno v usta zanese). Prodajajo jo v 25-kg vrečah - mislim, da sem dala 7 EUR. Sem pa dala po 2x25 kg v peskovnik - velika modra školjka.

žigolino -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 8:07:29)

Merkur povsod po Sloveniji

NinKa -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 9:42:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Pauline

Mi smo jo kupili v Bauhausu. Vreče so po 25 kg, cena pa mislim da cca 5 €.
Svetujem ti, da v želvo daš samo eno vrečo ( je polna nekje do polovice ).... mi smo prvič dali dve in je bilo too much preveč....se ta mali ni imel kam vsesti.
Prijetno igro vam želim.

Se podpišem, za želvo in normalno igranje je ena vreča, torej 25 kg čist zadosti. Pesek pa mi ponavadi kupimo v Merkuru unga od Kemo Puconci. Je tak bel, opere se vredu le, ko gre iz peskovnika, če se ne strese dovolj imam polno dnevno le-tega.

barika -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 10:37:42)

A nimajo v Tušu zdej neke akcije za mivko, ko je prav za otroške peskovnike?? se mi zdi, da je 25 kg žakelj

tatam -> RE: mivka za peskovnik (11.4.2008 11:56:41)

IZVIRNO SPOROČILO: barika

A nimajo v Tušu zdej neke akcije za mivko, ko je prav za otroške peskovnike?? se mi zdi, da je 25 kg žakelj

Ja,jaz sem jo kupla.Stane pa malo manj kot tri eure[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]