mentos -> RE: Koliko kg so pridobili (13.4.2008 10:11:08)
|
pozdravljena Lunca no, da vam poročam našo telesno težo: ob rojstvu 3250, izpust iz porodnišnice 3050g in veliki 51 cm. Zdaj pri 9m imamo 8125g in 75 cm veliki. Razumem pa tvojo skrb, kajti mi smo bili na istem. Smo bili cca. 1 teden zaradi nenapredovanja na telesni teži v bolnici, so naredili vse žive preiskave, kajti naša punčara se odloči in kar nekaj časa sploh skoraj nič ne je. Tako da tam vidiš vse živo, otroci ne jedo skoraj nič a imajo vseeno polno energije. Jaz sem se presikirala že ful, vsakič ko ni nič pojedla sem jokala, zdej pa sem se sprijaznila kajti naša punčara rabi bolj malo. Imamo pa vsake 3m preglede v bolnici, kajti jo imajo za podhranjeno. Upam, da bo z vašim vse vredu, drugače pa če je zadovoljen je vse ok, samo veliko, veliko mora piti tekočine. Ker je naša tako malo pojedla, nam je ves čas spala, zdej pa vse kar poje pokaka, kajti kako tudi 6krat na dan. Drugače pa mi jemo samo govejo juhico s testeninami in zelenjavo, pa malo gresa, to je pa tudi vse(60-100ml). Vse ostalo ji je zanič, samo še pije mleko(cca. 120-180ml) za alergike Pregomin, ker ima alergijo na mleko in jajca. Ravno 24.04. imamo ponovno pregled, in bodo spet vsi zdravniki nezadovoljni, ker je napredovala v 3 mesecih le za 1100g. LP in če te karkoli še zanima ti kar vprašaj.
|
|
|
|