stephany -> RE: Mamice po 35.letu-3.del (12.4.2008 21:35:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 stephany,a veš,da sem ravno zarad tebe in Klemna še enkrat šla na RR,čeprav sem Blažu rekla,da grem tud jes spat,ker je ob pol 10 hotel še igrat igrice in sem ga poslala prez pardona pod kovter!!!---in sem tako Hana - hvala, da misliš na naju! Sem vesela, da sem odkrila ta forum oz. to temo, saj sem tu odkrila čudovite ljudi, med katerimi si tudi ti, ki za vsakogar vedno najdeš prave besede. Res si prava dušica! Tudi današnji dan je minil kar v redu. Klemna sva šla pa oba z atijem iskat, je prišel danes zgodaj domov, ko je bil dež. Je seveda hotel on it prvi, da bi videl reakcijo. Bilo je tako kot ponavadi pri meni, ko je takoj, ko me je zagledal začel jokati. Nato ga je ati vzel v naročje. V tistem je mali opazil, da sem jaz tudi tam in je takoj začel stegovati rokice k meni. Ko me ne bo zraven, npr. ko bom delala popoldan, bo pa že moral biti ati dober... Je pa Klemen zjutraj jokal čisto malo, potem je jedel zajtrk (danes pa doma res ni hotel jesti), pa potem je ob desetih že zaspal (po čisto kratkem joku) in spal uro in pol - se je pa že ob šestih zbudil, pa potem jedel kosilo. Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen.
|
|
|
|