Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 9:51:11
|
|
|
|
Laubica
|
Neli pozdravček.Sem se nasmejala Petrovim besedam-da je avto star pameten fant jaz tudi-madona je mali brihten julči-lepo da si jo razveselila.Mi smo pa včeraj imeli ribji piknik in sem povabila prijateljico z malim in sta otroka uživala 100 na uro v peskovniku in bazenčku,naš je še ob štangi od senčnika striptis plesal -kako smo se smejali
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 9:57:07
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 9:58:08
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 9:58:43
|
|
|
|
Laubica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 19:40:47
|
|
|
|
julci
|
Laubica kak carti je Timon.pa kk je zrastu sploh ne morem verjet.Se vidi da sta uživala 100 na uro
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 20:39:20
|
|
|
|
Laubica
|
ja ja sem zelo ponosna na svoja 2 lepotca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 22:34:16
|
|
|
|
julci
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 22:51:16
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci ta dva sta pa ta boljša-se spomniš iz nanizanke-kako se je že imenovala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 22:52:18
|
|
|
|
Laubica
|
RAZTRESENA ALICE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 22:53:01
|
|
|
|
Laubica
|
JULČI-lahko noč komaj še gledam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:05:30
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,je pa slika tale tvoj malček,a vaši tud tako hitro rasejo,še malo,pa.... ...jo bo pobrisal...brez štange
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:11:09
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Laubica,je pa slika tale tvoj malček,a vaši tud tako hitro rasejo,še malo,pa.... ...jo bo pobrisal...brez štange sem se spomnala da moj20 mesečni nečak pravi štangi linga langa pa tud rad pleše okol nje.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:13:13
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica RAZTRESENA ALICE pojma nimam sam mi je bil všeč Laubica a je blo pri vas vMB ju tud huda nevihta.Me je kr spajtlalo,ko sem vidla kako je nardilo po pomurju,kozjanskem,...........bogi ljudje.Pa na Poljskem tornado. kam to pelje to vreme nas bo čistzdelalo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:28:53
|
|
|
|
hanna1
|
Jaz včeraj sploh nisem videla vremena zunaj ,sem pa mimogrede potem okrog 10 ali 11 zvečer malo kukala na poročila in me je kr streslo-sem se spomnila na mojo sošolko iz srednje šole,ki živi v bližini Ormoža-kakšna revščina in gorje,da jim še tisto uniči,kar pridelajo,ker hiša se pa že brez vetra skor podira-sem bila ravno letos na obisku pri njej po dooooolgih letih..mi smo sicer v teh hribih in mrazu,ampak nam je ravno zaradi tega velikokrat prizanešeno z najhujšim in ne znam si predstavljat,kako hudo je,če izgubiš vse,za kar si garal...kot 11-letnica sem doživela,da nam je sredi vročega poletja zgorel hlev in razen živali,niso rešili nobenega stroja,ampak meni je bilo to takrat bolj kot nekaj....da se je pač zgodilo nekaj velikega,kar je spremenilo naš vsakdan,se pa še zdaj dobro spomnem,kako obupana sta bila starša in pol nekako vem,kakšna bolečina se lahko poloti duše,ko zgubiš nekaj,kar ti veliko pomeni in za kar živiš-bogi,bogi ljudje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:30:06
|
|
|
|
hanna1
|
....grem jes tud spat,jutri še cel dan,pol pa....upam,da bo garanja konc in bom lahko normalno delala,,,,,jok....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:52:57
|
|
|
|
hanna1
|
Starejša gospa, pri osemdesetih, vendar še precej živahna, vstopi v lekarno: - Dober dan, gospod, imate aspirine? - Da, seveda, gospa! - Kaj pa analgetike? - Vsekakor, gospa! - In antirevmatike? - Gotovo, gospa! - Kaj pa Viagro? - Imamo, gospa, vendar je za viagro potreben zdravniški recept. - In gel za hemoroide? - Imamo, gospa. - Kaj pa kaj zeliščnega za jetra in žolčnik? - Vsekakor, gospa! - In antidepresive? - Imamo, gospa, ampak samo na recept… - Pa uspavala? - Ja, ampak že spet potrebujete recept. - Kaj za izboljšanje spomina? - Seveda, imamo tudi to… - In plenice za inkontinenco? - Seveda, tamle na polici so. - Kaj pa… - Poslušajte, gospa, to je najbolje založena lekarna v mestu z najboljšo ponudbo daleč naokrog. Kaj pravzaprav potrebujete? - Veste, konec meseca se poročim z Jožetom, ki jih ima petindevetdeset,pa sva želela vedeti, če bi lahko pri vas odprla knjigo mladoporočencev….
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 16.8.2008 23:54:40 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.8.2008 23:56:51
|
|
|
|
hanna1
|
...tako bo najbrž,ko se bom jaz odločila za možitev pa-pa (..ker smo že glih pri monologih...pa ura je tud za spanje,a me spet luna trka )
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.8.2008 8:42:39
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica RAZTRESENA ALICE pojma nimam sam mi je bil všeč Laubica a je blo pri vas vMB ju tud huda nevihta.Me je kr spajtlalo,ko sem vidla kako je nardilo po pomurju,kozjanskem,...........bogi ljudje.Pa na Poljskem tornado. kam to pelje to vreme nas bo čistzdelalo. Pri nas zdaj ni bilo hudo-je padala toča ,samo drobna,ko sem pa poročila gledala -so mi kar solze pritekle HANA-dober vic
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.8.2008 8:45:44
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-moram povedat da je moj malček danes že 2. noč spal do 3.30h v kosu-no pol se pa do 8h 3x dojiva-je rekel če nočeš čez celo noč 3x boš pa zjutraj :lol: :lol: :lol: :lol: -rajši tak kot celo noč :wink:
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.8.2008 11:01:01
|
|
|
|
neli99
|
sam en hiter pozdravček. tut mene je pretreslo tole da je že spet eno neurje naredilo škodo ... pa spet prekmurje ... čeprav kar ni besed, to mora bit fejst hudo, če ti nese to od česar živiš, al pa streho nad glavo. sej jst še ne vem kaj je to ... čeprav men je enkrat komplet stanovanje zalilo v lj, sem živela v kleti ... pol smo pa v garaži zamašili vse odtoke, je pa naslednjo neurje iz wc školjke bruhalo pa iz tuš odtoka ... sam se je dalo vse presušit je blo sam par centi, pa preprečli smo z dekam da bi zalilo sobo. laubica tvoj že kar na nogah zdej pa grem ... mam sam mini pauzo, pol pa piknik pa tortica za petra
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.8.2008 16:45:46
|
|
|
|
julci
|
Vidim da ste vse delovne ker se nobena več ne oglasi . Ja pri nas smo danes tud bli v službi,konc lušnega za neki cajta.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.8.2008 16:52:23
|
|
|
|
Laubica
|
Evo ravnokar sem prišla iz salona Moram povedat da nocoj mali spet ni nič spal na uro ali pol ure se je zbujal in jokal. Prejšni 2 noči je pa spal v kosu 8 ur pa sem že mislila da sem na konju tak da sem zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.8.2008 20:57:58
|
|
|
|
julci
|
laubica saj bo bolj[,saj ve[ da ena no; ni ista,na \alost
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.8.2008 20:58:43
|
|
|
|
julci
|
no ja yakaj pa ni [umnikov neki ygleda rr [teka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.8.2008 20:59:38
|
|
|
|
julci
|
neli hojla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?