nemogoče? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> nemogoče? (10.4.2008 21:05:30)

pozdravljene!

meni se pa dogaja nekaj čudnega...
jemljem kontr.tabletke...že škoraj 2 leti. danes pa se mi je pojavl takšen izcedek kot pri ovulaciji...plozoren, vlečljiv... je možno, da je kljub tabletkam dejansko prišlo do ovulacije? takšnega izcedka drugače nisem imela še nikoli med jemanjem kt...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: nemogoče? (10.4.2008 22:28:44)

Sicer pravijo, da s KT naj do ovulacije ne bi prišlo, vendar so tudi tukaj gor na RR-ju nekatere uporabnice zanosile kljub jemanju tablet. Če se ne motim je ena celo dvakrat zanosila tako. Ja, vse je mogoče.

Pušenjak pravi; "Pearlov indeks ob redni in pravilni uporabi KT je 0,1. To pomeni, da zanosi ob redni pravilni uporabi KT 1 ženska na 1000 let uporabe, kar pomeni 1 na 13000 uporabnic vsak mesec. Pač "črni Peter", čeravno zelo redek."

Anonimen -> RE: nemogoče? (12.4.2008 15:28:40)

pušenjak mi je odgovoril takole:
ne vem, ni pa nemogoče. Saj je tudi ob uporabi KT mogoče zanositi, le da zelo redko, torej namesto v 25% primerih le v enem na vsakih 4000 ciklusov (torej 1000x redkeje).

zdej pa res ne vem kaj naj si mislim...
nrdila sm en test....vem da ful prezgodej (m naj bi prišla šele čez 1 teden), ampak se kao prow maaaaaaalo vidi druga črtica...skorej plozorna. sej ga bom nrdila še enkrat če bo zamujala, ampak en teden je tko dooolgo za čakat...

_sanja_* -> RE: nemogoče? (12.4.2008 15:31:04)

Vidi se že druga črtica???? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image]

Anonimen -> RE: nemogoče? (12.4.2008 15:34:16)

ja sej meni tud to ne štima...ker je praktično nemogoče...

Anonimen -> RE: nemogoče? (12.4.2008 15:38:16)

Ob ovulaciji je tudi vidna nežna črtica. Preverjeno. Tako da ne panike delat[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: nemogoče? (12.4.2008 15:41:45)

o hvala za odgovor... 

mojca345 -> RE: nemogoče? (12.4.2008 17:29:02)

svašta.....eni hočemo zanosit ne moremo, druge pa.....

nič slabega ne mislim, sam tkole k bereš na forumu, kaj je vse možno....

če delaš test za nosečnost in se ti prikaže druga črtica, zelo slabo, ne more biti to črtica za ovulacijo.

Anonimen -> RE: nemogoče? (12.4.2008 22:57:10)

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

svašta.....eni hočemo zanosit ne moremo, druge pa.....

nič slabega ne mislim, sam tkole k bereš na forumu, kaj je vse možno....

če delaš test za nosečnost in se ti prikaže druga črtica, zelo slabo, ne more biti to črtica za ovulacijo.

Trikrat......sem prav za foro ga delala takrat ko sem vedela da imam O.

mojca345 -> RE: nemogoče? (13.4.2008 22:02:14)

????

kako je to možno ?

test za nosečnost da pozitivno črtico če je dovolj hormona za nosečnost. ovulacija ni nosečenost.

al si delala test za ovulacijo?

Anonimen -> RE: nemogoče? (13.4.2008 22:03:20)

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

????

kako je to možno ?

test za nosečnost da pozitivno črtico če je dovolj hormona za nosečnost. ovulacija ni nosečenost.

al si delala test za ovulacijo?

Ne, BC mini.

Stran: [1]