simona pirc -> RE: denar od bolniške? (10.4.2008 18:14:10)
|
Ljuba bučka! Nima piflarija nič zraven, ker če ne poznam nekega izraza še ne pomeni, da sem piflarka ali da je moj študij piflarski. Realno stanje pa poznam zelo dobro, ker imam ogromno praktičnih izkušenj. Sam sem mislila, da je bilo mišljeno vprašanje iz drugega vidika....mislila sem, da jo zanima kdo bo prispeval denar namenjen za bolniško, ki je daljša od 30 dni in ne na kakšen način bo nakazana. Če pa česa ne razumem ali poznam pa vprašam. Ne maram pa nobenega pokroviteljstva, ker na podlagi nesporazuma še ne pomeni, da ko delam nimam nobenega znanja, ker smo z znanjem zelo dobro opremljeni. V 38. tednu še vedno delam, ker ne dobijo zamenjave....si še vedno mnenja, da si piflar, če ne poznaš izraza refundacija. sori, ker imam narejeno vzgojiteljsko šolo in tako rekoč socialno delo in tega nismo jemali. leksikon pa tud nisem,....tko da ne rabš dajat študijev v nič, ker eni se resnično trudimo, da si naberamo znanje in izkušnje, zato celo nosečnost delam in si naberam izkušnje in novo znanje, tudi na forumu. no zdaj sem napisala, kar sem želela.
|
|
|
|