SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:19:33)

danes spet cel dan govorijo na RTL, kako je en 41 letni oče, 6 - kratni celo, preko takega chat-rooma kot je recimo katerikoli room na IRC-u, spoznal 14 letno punčko. se je z njo zmenil da se dobita. pol pa jo je zlorabil - posilil v avtodomu. mala je tolko pametna bila da se je enemu znancu zaupala, pol so ga pa našli preko računalnika, ampak to je ponavadi težko, ker uporabljajo razne nike in zabrišejo sledi.

cel dan že svarijo pred takimi chat roomi, kjer se odrasli izdajajo za najstnike in probajo z vsemi mogočimi triki pripravit punčke do tega, da se dobijo z njimi za seks. včasih jim direkt denar ponujajo, včasih se izdajajo za koga drugega in se spoprijateljijo z potencialnimi žrtvami. občudujejo njihove hobije, se pogovarjajo o vsem mogočem. ponavadi ne povejo svoje dejanske starosti ampak se izdajajo za sovrstnike.
taki chat-roomi so slabo nadzorovani, praktično nemogoče je vse pedofile najt. zato v nemčiji prav posebni komisarji iščejo take - se izdajajo za najstnice in se dogovarjajo za srečanja. vse pedofile bi blo treba kastrirat!!!!

Annny -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:25:34)

Se strinjam z zadnjim stavkom!
To je svinjarija:((:((:((Za zjokat, res:(:(:(:(

Annny -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:29:41)

Mislim, da bi bila sposobna ubijat, če bi mojemu otroku kdo storil kaj takega..

kimi -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:31:47)

Groza:((

Jančika_ -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:45:36)

Ne pozabimo pa, da je na žalost daleč največ spolnih zlorab v okviru družine.:(

KIRA -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:47:56)

ja to je tudi res. ampak ko take stvari slišiš - kaj vse si pedofili ne zmislijo da pretentajo otroke, vse so mi šli lasje pokonci.

Primoza -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 18:48:44)

To je pa največja resnica - zato jih je tudi najtežje odkriti. Internet ima pri tem bolj malo.

ruki -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 19:56:13)

GROZA kaj vse se dogaja. :grrr: :grrr: :grrr:
kot je rekla moja predhodnica, nazalost, se take reci najveckrat dogajajo za zaprtimi vrati doma. zato, ce posumite v kaj takega, takoj opozorite pristojno sluzbo o tem.

sama sem imela podobno izkusnjo s sosedi. sem sporocila socialni sluzbi. valda je "deset let" trajal, da so se zmigal. no, a ko so se je blo res, da je oce zlorabljal otroke. ZALOST

imejte svoje otroke radi, pogovarjajte se z njimi, naj vam zaupajo, da se lahko ob (boh ne daj) podobnih izkusnjah pogovorijo z vami. ker taki otroci se vse preveckrat zaprejo vase in o tem ne govorijo, bodisi iz strahu ali sramote. zlorabe pa se dogajajo naprej.

GROZA
upam, da vse pedofile zaprejo v najglobjo luknjo in pozabijo nanje, da tam zgnijejo.

Anonimen -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 21:00:30)

Če greš na IRC moraš vedet kaj te čaka...meni se ne da ukvarjat niti s temi prepotentneži..zato sem samo na #ringaraja in na svojem kanalu.

Mi je pa jasno..kaj se dogaja gor.

SANDY -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (9.2.2005 21:20:58)

ANNY-misliš?? Jaz vem, da bi!!! :hudicek:

Annny -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (10.2.2005 0:08:22)

Sem se narobe izrazila: mislim IN VEM:hudicek::hudicek::hudicek:

Iren@ -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (10.2.2005 0:08:38)

Tudi jaz sem na nemških televizijah zasledila podobne oddaje, se mi je tudi želodec obračal in še nekaj dni se mi je sanjalo o tem.
Mojo punčko vedno opozarjam, s kom lahko govori, kdo se jo lahko dotika; samo ati in mami pa pika!
Pa saj ne veš več komu bi zaupal in kako varni so vrtci in šole v resnici. Kaj šele stvari, ki se dogajajo za zaprtimi vrati domov.

Anonimen -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (10.2.2005 9:58:18)

Hm, v neki šoli sem imela primer, ko je brat zlorabil še ne desetletno sestrico. Meni se je vedno zdela tiha in mirna, pa sem mislila, da je tako nesamozavestna, ker je učno zelo neuspešna. Vedela sem, da je mama čudna in da se za njo ne briga dosti, ko sem o tem obvestila pedagoginjo, pa ni ne vem kaj storila.

Govorilo se je, da je starejšega brata mati prodajala župniku, pa je on vse to zanikal. No, potem pa glej - on posili sestrico.

Kaj je naredil CSD? Tisti vikend je odpeljal sestrico v varno hišo. Policija je napisala ovadbo. In to je bilo to. Žalostno, fanta niti niso odstranili iz hiše. Še najhuje je bilo to, da je mati zanikala, da se je to dogajalo in da je rekla, da deklica laže.

KIRA -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (10.2.2005 13:05:15)

irena - a mi lahko malo bolj razložiš - kako si punčko naučila glede tega. si ji sam prepovedala stike ali kontakte ali si ji povedala kaki so taki ljudje ali kako?
zanima me zato, ker pač treba otroku tako povedat, da bo razumel...
Lp:rozica::rozica:

KIRA -> SPOLNA ZLORABA - FORUMI in PEDOFILIJA (10.2.2005 14:43:53)

aha - to me je glih zanimalo. jaz se tudi bojim tega. saj nikoli ne veš - otroka pa je treba naučit pazit nase.

Stran: [1]