Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 13:38:25
|
|
|
|
PAJO
|
kolk se mate vi dobr na siht kje pa delas ti to???
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 13:39:28
|
|
|
|
Lepotica
|
Ijo ste vi smotani
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 13:39:36
|
|
|
|
pijja
|
Bravo za vas
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 13:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nč ni gužve k smo glih med projekti, pol smo pa tko "produktivni"
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 13:41:59
|
|
|
|
lex
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:02:14
|
|
|
|
Samrela
|
Blagor enim k lohk skoz na RR visijo, pa še plačani so za to. Res sem ti fovš Karin. Kje se dobi taka služba? Jst bi jo tud mela!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:07:07
|
|
|
|
Volga
|
To je bila pa grda fora. Revež, se mi kar smili, veš kako se je mogu ustrašit. Sem za štose, ampak tako foro bi pa jaz verjetno kar zamerila.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga To je bila pa grda fora. Revež, se mi kar smili, veš kako se je mogu ustrašit. Sem za štose, ampak tako foro bi pa jaz verjetno kar zamerila. No on ni zameru, smo se skupej smejal pol Samrela kdor išče ta najde , ti prou privoščim tako službo......sam bi bla razočarana verjetno k bi vidla da ni zmeri tko "na frej" k danes recmo. Hecno da se vsi zapičijo v teh par dni mesečno k nimam dela, pa so mi fouš, takrat k pa delam po 15ur pa še vikende da končam projekt mi ni pa noben fouš . No v glavnem men je blo smešno, pa njemu tud, pa vsem ostalim tukej tud......smo se kar fejst nasmejal, mal popestritve paše včasih .......zdej grem pa delat da me ne boste več ****al
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:23:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Hecno da se vsi zapičijo v teh par dni mesečno k nimam dela, pa so mi fouš, takrat k pa delam po 15ur pa še vikende da končam projekt mi ni pa noben fouš . V Sloveniji bi se pa tega že lahko navadila.
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Hecno da se vsi zapičijo v teh par dni mesečno k nimam dela, pa so mi fouš, takrat k pa delam po 15ur pa še vikende da končam projekt mi ni pa noben fouš . V Sloveniji bi se pa tega že lahko navadila. Sej sm se.....pa itak me ne more nič danes v slabo voljo spravt, k sm ful ful dobre volje že cel dan Še tašči sm se javla k me je klicala pa debatirala z njo 20 min ......redka stvar pr men, običajno mam zmeri delo k me kliče
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No coment.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:38:13
|
|
|
|
anadejka
|
Joj Karin jest bi se vam sigurno maščevala za tako potegavščino Se mi je mulc full zasmilil, s kakšnimi žleht babami dela
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:39:15
|
|
|
|
smigli
|
Karin, preden so me premestili, sem tudi jaz delala na projektivi in ti povem, da smo se tudi mi pogosto zabavali. Kako pogrešam tiste cajte. Ste se pa res dobro spomnili za crknit
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 14:40:18
|
|
|
|
stellam
|
hvala bogu da na svetu še obstajao ljudi, ki se znajo hecat...BRAVO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 15:06:41
|
|
|
|
Majuska
|
Bogi revež, ste si ga pa privoščil ... no je pa kljub temu fajn, da ste v pisarni za štose
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 16:35:18
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 No on ni zameru, smo se skupej smejal pol Fajn. Ker sem mislila vprašat, če ste sigurni, da jutri pride v službo.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 16:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pride, pride Ma sej men so še kej hujšga zakuhal, pa sm še zmer tle . Včasih se je fajn mal nasmejat. Ni zdravo bit cel življenje resen
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 17:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Smo se mal pohecal iz enga študenta našga. A sam mal... ?
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 17:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Ker sem mislila vprašat, če ste sigurni, da jutri pride v službo.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 19:01:32
|
|
|
|
srki
|
U, mater, ampak jaz tudi ne vem, če bi bila na njegovem mestu, bi se požrla od skrbi in sramu. Joj, no, saj vi ste vedeli, da mu lahko to naredite, ker ga poznate pa ste verjetno predvidevali, kako bo reagiral.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 19:25:02
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga To je bila pa grda fora. Revež, se mi kar smili, veš kako se je mogu ustrašit. Sem za štose, ampak tako foro bi pa jaz verjetno kar zamerila. Ja, ta prava se oglaša, ki je imela včasih kar pikre komentarje. Bah..
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 19:34:49
|
|
|
|
silvya
|
Ta je bila pa dobra. Včasih si je treba popestrit dan. Sedaj sem se spomnila, ko je en starejši delavec pri nas poslal praktikanta po gvihte za vodno tehtnico. Takrat smo se tudi ražali ko norci, ko jih je iskal in ne našel. Najbolj hudo pa je bilo, ko je še prišel nazaj vprašat kje so.
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 20:36:55
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga To je bila pa grda fora. Revež, se mi kar smili, veš kako se je mogu ustrašit. Sem za štose, ampak tako foro bi pa jaz verjetno kar zamerila. se čisto strinjam s tabo..... grda fora......
|
|
|
|
RE: Zdej sm pa skor umrla od smeha:-) 10.4.2008 20:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki U, mater, ampak jaz tudi ne vem, če bi bila na njegovem mestu, bi se požrla od skrbi in sramu. Joj, no, saj vi ste vedeli, da mu lahko to naredite, ker ga poznate pa ste verjetno predvidevali, kako bo reagiral. Ta študent je moj kolega, iz tle doma k jst, se ful dobro razumemo. Niti približno ni zameril, sploh ne štekam zakaj bi. Mislm je bla pač fora. Je pa res da kkšna nežna dušica niti en teden neb zdržala v naši pisarni. Sam nežne dušce itak niso za to delo, bi živčnga fasale k bi se prva stranka 20 min drla v telefon pa z nesposobnimi bedaki, cepci, opicami ipd. jo zmerjala(ja, tud to se dogaja), pa z kkšno tožbo grozila al pa kej podobnga.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 10.4.2008 20:50:58 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?