|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečka in kg
10.4.2008 11:07:27   
mama_milchy
Olla dekleta,

vas kr berem in berem in nič; gremo v user posted image akcijo, da bom čimprej user posted image ; upam, da mi uspe v kratke času; Žigec je dovolj velik tako da ne bi bila prevelika razlika bi imela še enega user posted image .
Zanima pa me sledeča: kako paziti na KG med user posted image ? Oziroma, da kilice ne grejo preveč gor, da pa bo user posted image user posted image user posted image  še vedno lepo se razvijal?

Lp z deževne user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečka in kg
10.4.2008 11:16:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Olla dekleta,

vas kr berem in berem in nič; gremo v user posted image akcijo, da bom čimprej user posted image ; upam, da mi uspe v kratke času; Žigec je dovolj velik tako da ne bi bila prevelika razlika bi imela še enega user posted image .
Zanima pa me sledeča: kako paziti na KG med user posted image ? Oziroma, da kilice ne grejo preveč gor, da pa bo user posted image user posted image user posted image  še vedno lepo se razvijal?

Lp z deževne user posted image
prehranjuj se čimbolj zdravo-sadje,zelenjava...
srečno pri delanju novega članauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 12:06:53   
tinč407
jaz si že mesece dopovedujem, da moram shujšati na idealne kile, pa mi nič kaj dobro ne uspeva! user posted image user posted image
Glavno je ,da res nisi tak debela, da bi bila ti v nevarnosti!! Vse drugo pa je po moje ok. Bo vsaj user posted image  bolj zavarovan z air bagiuser posted image user posted image user posted image  tak se jaz tolažim user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 12:07:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

jaz si že mesece dopovedujem, da moram shujšati na idealne kile, pa mi nič kaj dobro ne uspeva! user posted image user posted image
Glavno je ,da res nisi tak debela, da bi bila ti v nevarnosti!! Vse drugo pa je po moje ok. Bo vsaj user posted image  bolj zavarovan z air bagiuser posted image user posted image user posted image  tak se jaz tolažim user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se med nosečnostjo zazihrala z airbagi,pridobila sem 17kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 12:19:31   
Anonimen
Ja, kilogrami... user posted image Jaz sem se v prvo nosečnosti zredila do nekej 31-32t samo 6kg, ampak potem pa do 41t, ko sem rodila še 10kg, torej skupno 16kg. Unih zadnjih je bilo zato toliko, ker sem potem nehala v službo hodit in sem bila doma "privezana" na hladilnik. Iz porodnišnice sem prišla lažja za samo 3kg, pa je že mali imel 3,5kg, tako da meni ni bilo čist nič jasno. Sem pa po končanem dojenju spet pridobila kilograme user posted image , sedaj pa sem na ločevalni dieti in ko zagledam user posted image jo bom seveda prekinila.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 12:33:38   
mama_milchy
enanobena, jaz sem se z Žigcem zredila za cca 22kg, po porodu sem zgubila slabih 7kg, dojenje in vse ostalo zraven pa so prinesli vse kg nazaj, pa sem bila poleti/jeseni 2006 na tej ločevalni dieti in izgubila 20kg ampak pol sem začela normalnmo jest pa služba, pa vrtec, pa družina in vse skrbi, ki so jih prinesle očetova bolezen in smrt babice, so prinesle kilice nazaj; sedaj sem pa dobri 10 dni na tej ločevalni dieti ampak ne gre kaj dosti dol, morda ker ne telovadim dovolj ampak kam naj grem v takem grdem vremenu;

nekatere pravijo da imaš lahko tudi med user posted image  to ločevalno dieto, ker pač ješ veliko sadja in zelenjave pri obrokih, ne vem pa če to drži, ali ve katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 12:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
sedaj sem pa dobri 10 dni na tej ločevalni dieti ampak ne gre kaj dosti dol, morda ker ne telovadim dovolj ampak kam naj grem v takem grdem vremenu;

nekatere pravijo da imaš lahko tudi med user posted image  to ločevalno dieto, ker pač ješ veliko sadja in zelenjave pri obrokih, ne vem pa če to drži, ali ve katera?

Ha! Jst sem pa dobrih 14 dni na tej dieti in sem shujšala že 5,5kg! user posted image Se je pa striktno ne držim, poleg tega pa telovadim res ne, sva pa veliko na sprehodih s tamalim, razen če je res lsabo vreme. Mož je veliko odsoten, tako da ne morem it kam na kakšno telovadbo - bil šla lahko zvečer, ampak takrat sem pa res čist izmozgana od celega dneva. Predvsem pa sem ukinila sladkarijo - jo je bilo na tone med obroki, pa večerno prehranjevanje - ker sem zvečer kot hrček ob računalniku in TV-ju pojedla ogromno.

Ločevalna med user posted image ni ravno priporočljiva - če imaš res preveliko kg, potem svetujejo ločevanje med obroki in ne med posameznimi dnevi, pa tudi samo sadnega dne naj med user posted image ne bi imel. Otrok bo sicer dobil vse od matere, vendar ni zdravo zaradi same matere.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 12:45:09   
frufru
nam so v materinski rekli, da je še zdrava kilaža za user posted image  in user posted image  odvisna od ITM pred zanositvijo. Baje je tko:
ITM do 22 -> do 16kg
ITM do 25 -> do 12kg
ITM nad 25 -> do 9kg
Kar je več je "pretiravanje" mamice
spodnja meja je nekako 7kg (kila posteljica, kila bubisi, kila plodovnica, cca 3 kile user posted image )
Jaz sem se zredila za 16 kil, teden po porodu je bilo pa še +7 kil (mali je bil 4kilski, pa noge so mi ful zatekale)

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 12:49:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Jaz sem se zredila za 16 kil, teden po porodu je bilo pa še +7 kil (mali je bil 4kilski, pa noge so mi ful zatekale)

No, vidiš, zredili sva se enako, pa tudi jaz sem ogromno zatekala v noge in v roke - prsti, členki so me na koncu že nenormalno boleli. Mali je kot že rečeno imel 3,5kg, pa sem iz porodnišnice šla lažja za samo 3kg! Pa ne moreš verjet! Zgleda, da mi res vse na riti in bokih ostane kar pojem.user posted image

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 13:08:31   
sasa78
Večni problem KILE!!!!

Prvo nosečnost za 18 kg ostalo 10 in šla dol do 6 mesca, bila na svoji - pol pa neka čudna stiska +15 kg gor

druga nosečnost +6 in sem ostala na zdejšnih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 16:43:22   
mama_milchy
KILE in KILE in spet KILE;
katastrofa; mah važno, da smo me zdrave in da veselo user posted image  da bomo kaj kmalu srečke user posted image .
mene je danes plačilna lista tako razočarala da se bom kr user posted image  in šla z veseljem domov,

saša78, ti imaš že 2 user posted image user posted image  in bi še enega, jaz si tudi želim 3user posted image user posted image user posted image  ampak sva komaj začćela na drugi delat,

če imam namen bit user posted image , je najbolje da se z G posvetujem zardi kilic, da ne bo kej narobe pol, sicer pa ni mus, da se bom v drugo zredila tudi za full

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?