me jezi!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> me jezi!!!! (9.2.2005 15:44:40)

Zdajle sedim v službi in pride k sodelavcu nek kolega na obisk. In razlaga kako je bolan ima vročino skratka oh in sploh ampak ne leži doma, ker mu je tam dolgčas.
Res, hvala ti lepa, da nosiš bacile okoli in kužiš še druge!
Komaj čakam, ko smo se po več kot 14 dneh pozdravili, da gremo spet od začetka!

Malo pameti ljudje, malo pameti!

Lenny -> me jezi!!!! (9.2.2005 15:50:33)

:grrr: Evo, Alja, se pridružujem tvoji jezi! :grrr: Sodelavka v sosednji pisarni že cel dan kašlja, kiha, jamra, smrka .... in ob vsem tem razlaga, da doma pač ne more ostati, ker ima toliko dela!!! Na ostale v oddelku sploh ne pomisli! Če ga bo tako lomila, smo lahko vsi v roku enega tedna doma, da se o virusih, ki jih lahko privlečemo še svojim doma, sploh ne pogovarjamo :hudicek: :grrr: :hudicek:

kimi -> me jezi!!!! (9.2.2005 16:02:00)

Ja tako so najhujši...še posebej naj ne hodijo tja kjer imajo otroke

ciciban -> me jezi!!!! (9.2.2005 16:05:39)

Enim je res cisto vseeno-nasa znanka da otroku svecko v rit in bolnega pelje v vrtec-da ja se ostale okuzi! :grrr:

Anonimen -> me jezi!!!! (9.2.2005 16:13:19)

Pri nas v službi pa nobeden ne gre na bolniško, ker po moje sploh ne upajo. No, zdaj so se pojavili eni novi ljudje, ki niso iz "stare šole", ti pa skozi nekaj krepavajo, pa jim nihče nič ne reče. Jaz sem sedaj tri dni na bolniški zaradi Tiborja, ker ima norice in ne sme v vrtec, mojo mami, ki ga je ta čas pazila, pa je napadel virus. Pa v 17 letih ali koliko časa sem zaposlena, sploh nisem bila na bolniški.

Pia73 -> me jezi!!!! (9.2.2005 16:20:53)

Jaz sem tudi doma, ker sem zbolela sama, pa če jim je v službi prav ali ne, saj sem :nosecka: pa se moram mal bolj pazit,... pa še okužla ne bom nikogar.

Stran: [1]