biba 78 -> RE: Pediasure - dietetično živilo (12.4.2008 22:00:26)
|
Janeja, hvala za odgovor. Moram pa priznat, da me moja pika poka že dva dni kar malo ob živce spravlja. Sploh noče več nič jest. Noče mlečnih izdelkov, noče zelenjave, samo sadje bi jedla, pa še to ne več toliko, kot ga je še par dni nazaj, kar mi je pa še najbolj zanimivo, da bi nenehno pila sok po steklenički. Zgleda, da ji CPAP izsuši grlo in je nenehno žejna, potem pa imam občutk, da zaradi tega, ker veliko pije ne more jest. Me pa še ena stvar zanima in sicer, koliko obrokov na dan naj bi moja punca pri tej starosti (teže ne moremo gledat) pojedla. Jaz se še vedno držim bolnišničnega urnika hranjenja, to je 6 obrokov (na 4 ure) na dan, kar ni bil do zdaj noben problem, pridno je pojedla skoraj vse, kar je dobila, zdaj pa je začela kar naenkrat štrajkat. Zdaj pa sem jaz malo nervozna, ker mi je pač zdravnik rekel, da bi se Alina morala bolj redit, kar bi bilo dobro za njena pljučka in prsni koš. In kako se naj redi, če je začela zavračat hrano? Tudi Pediasura ne mara. Upam, da bo Polycal pomagal in da bo moja punca dobila apetit in pridno jedla ter se redila in rastla, da se čimprej rešimo tega kisika.
|
|
|
|