|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da se še jaz malo skašljam-majhen nasvet
10.4.2008 18:02:47   
piščanc
se pravi ti si dobila od očeta, on od mame, od dedka bi se potem morala deliti pol pol.

vsaj. sicer se pa pri denarju vse neha. eto, jaz se pa sploh ne bi kregala, vzela bi kar mi pripada, drugo pa naj se mu v grlu zatakne.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.4.2008 11:15:41   
Anonimen
Upam, da si uredila. Mene to še čaka. Tudi meni brat grozi za zapisan nujni delež od očeta, ki ga še nimam v naravi. Pa se ne mislim pustit. Pa me naj ubije, če misli, da bo bolj srečen zato. Da bi mu puščala zaradi miru? Enkrat bo to dosegel, pol se bo pa skoz spravljal na tak način.  Tebi pa čestitam, da si "sfolgala" vse to naredit za svoje bližnje. Vsaka ti čast!

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.4.2008 11:30:20   
Felicity
Mala maja - upam da si dobro uredila. In nisi popustila bratu.
Meni so brezvezne fraze zaradi ljubega miru, pri denarju se vse konča, itd...
Poglej koliko si vložila ko si negovala tvoje najbližje, časa, truda, razdajanje ... dediščina ti pripada. Ne kloni.

Srečno še naprej...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.4.2008 22:07:29   
mala maja
evo zapuščinska je za nama. V zapisniku je pol pol, pa ne more se noben več pritožit. Ampak midva morava sedaj še uradno hišo prodat, tko da kaj bo tam pa ne vem. Na zapuščinski ni nič kompliciral.
Brat pa 1000% računa na denar, ker je že razlagal kaj bo z njim. user posted image user posted image

Mene pa možek sekira, da se bo ločil če  dam bratu denar,  pa da me bo ven iz bajte vrguuser posted image , pa kar meni se kam v delnice bo dal denar, . WDFuser posted image , sem mu rekla da takoj spokam sam mir nej mi že enkrat da s tem ku****** denarejm.user posted image user posted image user posted image  pa če me zjezi grem pa ga nesem na Pek  pa naj ga imajo za kaj nujnega, sam da bo že enkrat mir pri hiš. Na banko ali pa v delnice ga pa 100% ne dam več, ker slej ko prej bom ostala brez. Če so me 3x najd za puf me bodo še 4 in 5 in 6...... sej vedo vse o men, pomoje tud kolk mam št. spodnjih gat.user posted image

Mah sem že 2x doživela da pregovor "žlahta strgana plahtra" še kako drži. user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.4.2008 0:38:47   
karmy
Mene pa možek sekira, da se bo ločil če dam bratu denar, pa da me bo ven iz bajte vrgu

Pa tvoj mož resno mislil glede tega? user posted image Resno upam da se je šalil, ker ti proti temu ne moreš nič, ker te brat še toži lahko če zadržiš njegov del zase... če je bil pa resen, pa ti priporočam da zamenjaš moža

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 8:28:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 31
13.4.2008 8:58:03   
kepa*
Ne ve, sem dobila občutek, da imaš z možem blazno čuden odnos.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.4.2008 9:41:41   
natasaom
mi smo imeli z bratom še hujše sraanje.najprej je mamo našopal,da je nanj napisala stanovanje.ko je umrla,se na zapuščinski nihče ni upal kregat z njim-ker nam je grozil in ker je brat..naju s sestro je vrgel iz stanovanja,da je lahko rusinjam oddal sobo zato,da so mu plačevale in služkinjo igrale..še pretepal jih je.potem je prodal stanovanje enemu dilerju.in ker seveda ni plačeval položnic novemu lastniku niso hotli plina priklopit..baje,da ga sedaj išče..
no,kupil je vikend in še tega dražje prodal in kupil drugega-in seveda ostal dolžan nekaj denarja..men in sestri se je opravičil za vse in ker smo družina,smo (imam še enega brata) mu nekak oprostili.
ko sem zanosila,je naju prosil naj prideva na vikend in si zraven narediva hiško,da ne bova plačevala najema,ker bo tako ali tako vse napisal name in otroka,ker nam je storil že dosri hudga.in tako, sva midva veselo začela delat ko kretena,njega se zaprli(ker je pošten in živi od pomanjkanja dokazov),naredil je prepis in jaz sem edini lastnik v zemljiški knjigi.
ko je prišel domov,je zahteval vsak dan 10.000sit in mobi kartico za jurja..seveda je men prekipel in sem mu na lep način povedala,da naj si za svoje kurbirske podvige sam služi denar in nas je hotel zažgati..polil z bencinom...hvalabogu,da je moj takoj reagiral in ga do prihoda policije zadržal...

v glavnem  mi sedaj živimo v najemu,šli smo z paketom plenic in oblekami,ki smo jih imeli na sebi..od tega je leto in pol  pa smo se šele sedaj nekak pobrali..sodišče melje in melje..on pa lepo prodaja naše stvari in živi v naši hiši..
nobenga ne zanima kako smo mi in kaj je moj otrok oblekel prejšno zimo.

sedaj mi je žal za vsak obisk v zaporu,ker ni dobrota nič vredna..brat gor al dol  za men je mrtev. pa tudi za mojo sestro in drugega brata.

ne se pustit..kar je tvoje,je tvoje..
za moža pa nimam besed-res ne

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.4.2008 9:55:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja
Mož pravi da se ga boji in da ne gre z mano jutri, da naj grem kar sama. In jaz bom pokleknila in bratu dala denaruser posted image

Mene pa možek sekira, da se bo ločil če  dam bratu denar,  pa da me bo ven iz bajte vrguuser posted image , pa kar meni se kam v delnice bo dal denar, .

Tvoj mož je isti, kot tvoj brat.user posted image
Naredil ne bi nič. Grozi. Za denar pa točno ve kaj z njim naredit.

Neposredna povezava do sporočila: 34
13.4.2008 9:55:49   
Anonimen
Včasih ne moreš verjet, kako ti najbližji lahko obrnejo hrbet. Razočaranje je še toliko večje, če si se odpovedoval v dobro njih, zato ker so sorodniki. Postavi si drugo vprašanje; zakaj pa se ne bi oni kaj odpovedali vam, ker so sorodniki in ker se dobro razumete?
Saj včasih "šimfam" svojega moža, ampak pri moji dediščini se ve, da se nima kaj vtikati, kot jaz za njegovo ne. Sploh ne debatirava o tem, ampak veva. Da pa premišljuje, kaj bo s tvojim denarjem? user posted image  A zdaj boš imela pa še z možem probleme?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.4.2008 9:58:33 >

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
13.4.2008 16:02:26   
mama54
Prvo, me veseli, da si z bratom rešila. Na besede tvojega moža sem pa hudo razočarana. Kar vrgel bi te iz hiše? Brez besed sem. Kot je ena napisala, da je tvoj mož isti kot brat. Ne, meni se zdi , da je tvoj mož hujšiuser posted image . Saj je on prvi, ki bi ti moral pomagati in ti stati ob strani.Že zavoljo otrok.Gre se mu samo in le zgolj za denar.Za tebe pa mu je malo mar. Glej, da boš pametno naredila glede denarja, zaradi sebe in tvojih otrok, da boš imela vsaj svojo streho nad glavo, če te bo kdaj mož vrgel na cesto. Nikoli se ne ve, vsaj po njegovih besedah.Vso srečo ti želim, ker si jo tudi zaslužiš.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.4.2008 20:39:09   
karmy
eno stanovanje si kupi iz tistega denarja, pa naj te mož vrže iz hiše če lahko.. streho nad glavo boš imela, pa še na sebe imaš pisan... pa v primeru ločitve predloži čimveč dokazov, da ti je želel škodovati in si reševala življenje sebe in svojih otrok. Nauči jih da bodo boljši kot njihov oče

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.4.2008 9:53:00   
KOLIBRI

Mene pa možek sekira, da se bo ločil če  dam bratu denar,  pa da me bo ven iz bajte vrguuser posted image , pa kar meni se kam v delnice bo dal denar, .

Lepo prosim??! user posted image user posted image user posted image
Ne bo narobe, če ga spomniš, da to ni njegova dediščina in če bi hotela, bi lahko tudi bratu dala ves denar, pa se nima mož kaj usajati... Moje mnenje.

Čudni odnosi, res.

Neposredna povezava do sporočila: 38
14.4.2008 11:41:23   
mala maja
no po eni strani moža razumem. Tud on je letal okoli. Ko brat ni imel časa, ko je bil sam z dvema mulčkoma skoraj eno leto malo manj kot samohranilec, kolk je njegov posel trpel, ker je šel rajši z menjo da je vozil avto ekr sem bila totalno sesutauser posted image  No a ni čudno da se  mu zdi blesavo, da bom jaz bratu zato ker mi grozi dala zdej svoj denar. Dedovala sva vsak pol. Pa če vas zanima denar pa naj bo. 165000€ je bila hiša od dedka in imava za dobit še 148000€. Brat hoče 100000€ meni pa ponuja 48000€ češ da sem jaz dobila že vikend in pa samo stanovanje.user posted image  se pravi hoče od mene 25000€ user posted image
Jaz bi tud pop**** in norela. Če bi bila na moževi strani.

Natasa tebi pa svaka čast da si imela moč da ste spokali in šliuser posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.4.2008 12:04:00   
Anonimen
V glavnem. Bratu nisi ničesar podarila.user posted image
Konec dober, vse dobro.user posted image
Zdaj ti pa želim, da se ti ne bo več treba ukvarjat z drugimi, ampak samo še s svojo družino. Da končno zaživite tako, kot je treba.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
14.4.2008 13:00:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Ne ve, sem dobila občutek, da imaš z možem blazno čuden odnos.user posted image

Nisi edina. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.4.2008 14:58:27   
tehnofil
Dedovala sva vsak pol. Pa če vas zanima denar pa naj bo. 165000€ je bila hiša od dedka in imava za dobit še 148000€. Brat hoče 100000€ meni pa ponuja 48000€

Hiši prodajaš ti. Denar boš dobila ti ali vsaj po zapuščinskem dogovoru vsak pol in bo verjetno v kupoprodajni pogodbi napisano 50% na njegov račun in 50% na tvoj račun. In to je to.
O tem se sploh ni za pogovarjati. Prvo prodajta kar imata v komapniji.

Potem pa naj teži, da hoče dodaten denar. Takrat mu poveš, da mu gre vse, kot mu pripada in da v kolikor je drugačnega mnenja, bi to moral povedati na zapuščinski razpravi. Namreč tudi plačat morata stroške sodišču vsak za svoj del dedovanja, še predno bodo izdali odločbo.

Po moje sta se kar v redu zmenila. Tudi nekako ste sposobni sodelovati. Vsak pač tisto kar mu leži. Je pa vedno tako, da so hčere tiste, ki skrbijo za starše, jih obiskujejo. Še celo "ta mlade" prej kot sinovi. Tako da ne vem, če gre ravno za lenobo. Gre bolj za izogibanje, ki ni lastno samo tvojemu bratu ampak kar večini populacije moških.

Si pa res opisovala, kako si skrbela za starše, dedka, kot da si to delala zaradi dediščine. Kot da ti zato pripada več dediščine. Pa ni tako. Mislim, nisi skrbela za njih zaradi dediščine ampak zato, ker si pač takšna, skrbna. Ali se morda motim?

Neposredna povezava do sporočila: 42
14.4.2008 21:56:22   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Si pa res opisovala, kako si skrbela za starše, dedka, kot da si to delala zaradi dediščine. Kot da ti zato pripada več dediščine. Pa ni tako. Mislim, nisi skrbela za njih zaradi dediščine ampak zato, ker si pač takšna, skrbna. Ali se morda motim?

veš kaj ti bom napisala. Dokler ne ugotoviš kako je živet brez staršev jih niti ne spoštuješ tako kot bi jih moral. Vse dam za en dan z mami in atijem. Vse, samo za en pogled in en objem, pa da jima povem da ju imam rada.user posted image user posted image user posted image
Ne rabim nič, tudi predno sta umrla sem imela svojo družino, svojo službo imela sem kje živeti.Bila sem samostojna. In veš kaj mi je oči enkrat rekel. Da je vse to kar ima naložba za naju z bratom.

Če te pa zanima, oče je 3 dni pred smrtjo napisil oporoko na prigovarjanje kolegice, za katero sem izvedela tisti dan ko je umru. Pa ni hotel meni dat amapk tej kolegici vse(z mamo sta bila ločena) ona ga je prepričala da mora dat meni.Dedek je hotel en mesec predno je umru napisati vse name pa sem rekla da imam tud brata če še ne ve in da njemu tud kaj pripada. Za mami je bilo pa tako in tako dogovorjeno da dobi vse skupaj brat, ker se je šlo za stanovanje v katerem brat živi in nesmisleno bi bilo četrtino pisati name, pa da me potlej izplačuje.
Tako da ne vem če je šlo samo za dediščino. ja se mi pa zdi blesavo da sedaj brat hoče več kot mu pripada. če sva dva naj gre na pol. Jaz sem se tud odpovedala četrtini stanovanja in lahko bi zahtevala naj me izplača če bi bila user posted image On mi kar naprej meče oporoko od očeta, češ da sem ga hujskalauser posted image , še omenit mu nisem upala naj kaj napiše, ker se mi je zdelo da je to tako kot če bi mu rekla"lej stari umru boš, dej že napiš oporoko in mi dej vse, sej kar naprej k teb letam"user posted image user posted image

Hudo pa je ja se kregat takole za premoženje in nikoli si nisem mislna da se bom. Še manj pa da bom takole na forum pisalauser posted image . Ampak če po pravici povem sem "cagava" deklica in tole mi vsaj malo moralo vzdigne da imam moč se kregat in mu povedat ta svoje.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?