natasaom -> RE: da se še jaz malo skašljam-majhen nasvet (13.4.2008 9:41:41)
|
mi smo imeli z bratom še hujše sraanje.najprej je mamo našopal,da je nanj napisala stanovanje.ko je umrla,se na zapuščinski nihče ni upal kregat z njim-ker nam je grozil in ker je brat..naju s sestro je vrgel iz stanovanja,da je lahko rusinjam oddal sobo zato,da so mu plačevale in služkinjo igrale..še pretepal jih je.potem je prodal stanovanje enemu dilerju.in ker seveda ni plačeval položnic novemu lastniku niso hotli plina priklopit..baje,da ga sedaj išče.. no,kupil je vikend in še tega dražje prodal in kupil drugega-in seveda ostal dolžan nekaj denarja..men in sestri se je opravičil za vse in ker smo družina,smo (imam še enega brata) mu nekak oprostili. ko sem zanosila,je naju prosil naj prideva na vikend in si zraven narediva hiško,da ne bova plačevala najema,ker bo tako ali tako vse napisal name in otroka,ker nam je storil že dosri hudga.in tako, sva midva veselo začela delat ko kretena,njega se zaprli(ker je pošten in živi od pomanjkanja dokazov),naredil je prepis in jaz sem edini lastnik v zemljiški knjigi. ko je prišel domov,je zahteval vsak dan 10.000sit in mobi kartico za jurja..seveda je men prekipel in sem mu na lep način povedala,da naj si za svoje kurbirske podvige sam služi denar in nas je hotel zažgati..polil z bencinom...hvalabogu,da je moj takoj reagiral in ga do prihoda policije zadržal... v glavnem mi sedaj živimo v najemu,šli smo z paketom plenic in oblekami,ki smo jih imeli na sebi..od tega je leto in pol pa smo se šele sedaj nekak pobrali..sodišče melje in melje..on pa lepo prodaja naše stvari in živi v naši hiši.. nobenga ne zanima kako smo mi in kaj je moj otrok oblekel prejšno zimo. sedaj mi je žal za vsak obisk v zaporu,ker ni dobrota nič vredna..brat gor al dol za men je mrtev. pa tudi za mojo sestro in drugega brata. ne se pustit..kar je tvoje,je tvoje.. za moža pa nimam besed-res ne
|
|
|
|