AKŠ -> počitnice... (9.2.2005 15:06:52)
|
dekleta rabim eno vašo pomoč. :zmeden: Zanima me sledeče. Ali katera izmed vas dela v kakšni turistični agenciji ali pa ima tam zaposleno kakšno prijateljico.:) Gre za nasledjo zadevo. Moj dragi ima namreč tako "finega" šefa:hudicek:, da ni važno kdaj človek odda željo za dopust:morje: (moj ga je namreč oddal prvi, list mu je celo podpisal, a kasneje rekel, da imajo prednost "starejše" osebe v podjetju, ne glede na to, kdaj odda željo za dopust).:grrr: Željo za dopust je oddal, ampak šef pravi da to še ne pomeni, da je TO TO. Da mu lahko dopust zagarantira 100% samo takrat, ko bo prinesel potrdilo iz turistične agencije, da res v tem terminu išče dopust ali pa da ima že celo plačanega. V nasprotnem primeru, bo dopust dobil le v terminu, ko ga le ta ne bo potreboval. Sramota. :grrr:Moj dragi je v tem podjetju že pet let, ampak glede na to, da pa je njegov EMŠO nizek, imajo prej prednost tisti ki so že malo pred penzionom. Sramota. Sedaj me zanima, ali pozna katera kakšno osebico iz agencije, ki bi mi lahko priskrbela ta "prekleti pildek" za njegovega šefa. (tako sem jezna....) Za enkrat žal nimama še nikjer nič vplačano, ker bova verjetno počakala na kakšno last minute varianto - saj veste - je le ceneje a ne... Za kakršen koli nasvet vam bom zelo hvaležna....:bravo::bravo: saj res...a mogoče katera že razmišlja kam bo šla? Mogoče kakšen namig za nas na forumu?
|
|
|
|