Ima premalo mleka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

ALEKSA13 -> Ima premalo mleka? (9.4.2008 20:06:31)

Pozdravljene,

sem precej v dvomih, zato me zanima, kako so kaj vaši 8 mesečniki pri mleku (količinsko?).
Moj ga namreč pije samo še zjutraj (včasih, ampak res samo včasih še zvečer pred spanjem). Zjutraj ob cca 7,00-8,00 ga spije 200-230 m (Milumil)l, potem pa ga NOČE več - oz. noče stekleničke!  Imava potem dop sadni obrok, pop kosilo, potem malico (kako skuto, jogurt, puding...), zvečer pa mu dam kaj z Milumilom narejenega (kak ..lino), ker tako poje po žlički, flaše nikakor noče!! Me pa skrbi, da pije premalo mleka za njegovo starost.
Kaj mislite? Lep pozdrav.

Lunc_a -> RE: Ima premalo mleka? (9.4.2008 20:12:02)

ima čisto dovolj mleka

vesel -> RE: Ima premalo mleka? (9.4.2008 20:55:14)

Ima dost mleka in ml.izdelkov.

Paštetka -> RE: Ima premalo mleka? (9.4.2008 21:16:02)

Moja noče mleka od 7. meseca. Uvalim ji mogoče še ponoči, če se zbudi.

Drugače pa je meni P povedal v bolnici, da bi naj na dan pojedla vsaj 400 ml mleka ali drugih mlečnih izdelkov. In ko sem rekla, da tega nikakor ne zmoreva, je rekel, da potem obvezno vsak dan jemati AD3 kapljice, da bo vse OK.

darcicaa -> RE: Ima premalo mleka? (9.4.2008 22:27:51)

Čisto dovolj ga dobi. Nič hudega ni, če ga noče po flaški, saj ga dobi s kašicami, skutkami drugimi mlečnimi izdelki.

kristinaj -> RE: Ima premalo mleka? (10.4.2008 8:06:08)

naša je pri 8m imela 2 obroka aptamila, zjutraj ko je vstala in zvečer ko je bil čas za spanje. vmes pa kot si napisala, sadni obrok, kosilo, pop. malica, večerja (polenta, gres, riž na mleku, alpskem 3,5, čokolino)....

kristinaj -> RE: Ima premalo mleka? (10.4.2008 8:07:08)

ups...količine aptamila pa so bile obakrat na 210 ml vode še 7 žličk aptamila....včasih zvečer sem ji tudi kakšen piškot not dala, če se mi je zdelo, da je čez dan premalo pojedla......

Stran: [1]