Paštetka -> RE: Zdravljenje vnetja ušesa s toplimi obkladki (10.4.2008 16:42:45)
|
Drage moje, ta otrok je star 2 leti in karkoli bi mu dala na ušesa bi še prej strgal dol. Uho ga je tako bolelo, da ni prenesel niti, da mu dam brisačko ogreto gor. Sem pa zato pri sosedu narobutala netresk in mu ko je spal nakapala v uho. Zjutraj je vstal dobre volje kot zelo redkokdaj. Uho ga več ni bolelo. Glede na to, da smo imeli skoz Zinnat in ga je ob njem bolelo še po 5 dni, verjamem, da je za izzvenitev bolečine kriv Netresk. Hvala vam, sploh pa nevi in ostalim puncam s sosednjega foruma, ki so urgirale in mi svetovale vsako sekundo, da smo lahko preživeli noč. To ali je Zinnat močnejši od ostalih antibiotikov, se ne bom spuščala, ker nam res ne pomoga. Mi je pa vsak P povedal, da je problem pri Zinnatu, ker se zelo težko topi ion hitro strdi in da se zdravilna učinkovina kristalizira na robu flaške, kjub stalnemu mešanju in pravilnemu shranjevanju. zato ga P ne predpisujejo radi. Hvala vsem, da sem spet izvedela za eno mažo več z Netreskom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .
|
|
|
|