Anonimen
|
Sem hotla ravn tako temo odpretr,pa sem zasledila tole. No moja je imela v cetrtek pregled,stara 3m14dni,pa ima tezo 7150g,dolga 62,5cm.Mi je doktor zatezil da je premocna,kakor da sem jaz kriva,da jo prevec basem.Je res skoraj na vsaki 2h,vendar po 120,90,...ml,pride recimo okoli 6obrokov,edino njen prvi jutranji obrok je 150,danes pa 180ml,ker cez noc prespi tudi po 13h,potem pa normalno da je sestradana.Pokaka se pa 3x na dan,pa to veliko.Jaz sem samo vesela,da je zdrava,pa vem da je malo tezja,samo tako paniko kot je pediater naredil...Sem bila tudi jaz kot dojencek zelo mocna,kasneje pa prava´suhica,sele v sr.soli sem nekoliko pridobila,oz.zdaj zadnjih par let imam cist prevec kg . Se pa normalno razvija,je ze zelo mocna,drzi glavico,dvignila jo je tudi zelo hitro,motorika je B.P.,tako da jaz tu ne vidim nobenega problema. Ce pa dojencek zboli,mu gre pa teza zelo hitro dol,se mi zdi pa to veliko huje,ce je otrok prelahek.Je bila taka moja prva hcerka,se zdaj pri 13ih,jo je sama kost pa koza,pa da ne govorim kaksne probleme smo imeli s hranjenjem,za vsako zlico smo jo prosili,pa ploskali,poskakovali...je pa zdaj popolnoma drugace. Hranila jo bom se kar tako kot sem jo do zdaj,ceprav je pediater rekel da naj ji dajem na 4h,samo moja tako dolgo tudi pod razno ne zdrzi,da jo pa ta vmesni cas nalivam s cajem ali vodo...ni sans.Aja,je pa na aptamilu,se kar prvem,PRE,in pri tem naj bi tudi se ostala. Me pa zanima kdaj se jim zacne dodajat sadje in zelenjava,ker,mi je ena lekarnarica svetovala,da naj ji ne dajem do 6m nic drugega kot aptamil. L.P.
|