Anonimen -> RE: Majčice - 4 del. (14.5.2008 11:50:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sandra raje še počakaj z kapljicami...drugače so baje fajne vetrovne kapljice od koroških lekarn, jaz pa bom mela antiflat iz gradca... tud našga danes nekja matra , se kr v spanju zajoče, pa punka ko veliki, sam očitn sem jst neki takega jedla včeri ( pomfri, pa krokete) in mu ne paše. Kolike so pa kolikor jst vem-krči. Sem nekje prebrala mnda. Ko ima otrok KOLIKE, se dere kot zverina in to neprestano ure in ure. Nič ga ne potolaži. V tej fazi ponavadi noče niti sesati in se zvija ter "včasih" pri nas je bilo to redko tudi ima vetrove. To obdobje je pri nas trajalo vsak dan od tam nekje 5 ure popoldan pa do 10 ure zvečer, včasih pa krepko čez polnoč. In sicer začelo se je točno pri treh tednih in kot je prišlo iz nenada je izginilo čez noč pri dobrih treh mesecih. Se mi je pa ob tem grozovitem joku trgalo srce in večkrat sva skupaj jokali pri zdravniku pa sem bila kot inventar saj se enostavno nisem mogla sprijaznit da nič ne pomaga. Nabavili pa smo Sab simplex, Koroške kapljice,neke kapljice iz avstrije, potem ene iz italije. Bubchem masažni oljček prav za krče. Segrevali smo pleničko jo dajali čez trebušček. Jo kopali ter masirali... Posebno mleko za krče - comformil. Jaz sem pazila na hrano kot nikoli prej nali kasneje... NIČ NI POMAGALO. Evo to je moja izkušnja in srčno upam da bo tokrat drugače, ker poslušat nemočno svoje malo dete ko vrešči je pa res grooooozno.
|
|
|
|