|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
12.5.2008 19:39:46   
Anitka
Jaz sem mogla prej stran od RR-je, saj enostavno nisem zdržala ob novici naše drage Tamare. In punce jaz še vedno upam, da gre le za pomoto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne sme se ji to zgoditi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **** sporoči ji, da ji vse stojimo ob strani.

Kodrana navijam tudi jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

Skye lepo, da ste še 3 v1 in le glej, da sporočiš, ko bo situacija drugačnauser posted image

Tally debele pestke jutri so zate. Drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrahh in Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo otroštvo v krogu svojih najdražjih želim malemu junaku.

Tjaška in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo otroštvo v krogu svojih najdražjih želim mali junakinji.

Sankica in Neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo otroštvo v krogu svojih najdražjih želim mali junakinji.

Valentina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji pregled.

Za jutri pa stiskamo pestke:

Estrella* (GP+CTG), edinaos (CTG), tally (pregled v P), valentina2006 (GP+CTG), darmar (GP+CTG), tally (CR)

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.5.2008 19:40:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Aja punce, Narava je uredu, samo nima neta trenutno, Ampak vas vse pozdravlja...

Super, pozdravček nazaj zanjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.5.2008 19:43:41   
Anitka
Naravi tudi jaz vračam pozdravček.

Punce vam rečem, da pa sedaj ne bom mirna dokler mi ne položijo našega sončka v naročje. Ne gre tu za egoizem, a upam, da bo to čimprej. Mene je tako strah in obenem jokam skupaj s Tamaro. Sploh se ne mortem zbrati in pomisliti na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.5.2008 19:49:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Punce vam rečem, da pa sedaj ne bom mirna dokler mi ne položijo našega sončka v naročje. Ne gre tu za egoizem, a upam, da bo to čimprej.

Joj, Anitka, mislim, da smo vse na istem... user posted image  Že grozljiva izguba Naje3 user posted image  je vsem nagnala strah v kosti, zdaj pa mislim, da smo dokončno pretresene user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.5.2008 19:52:42   
Anitka
Ja verjetno res Špelin@user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Celo nosečnost čvekamo, debatiramo, se skupaj veselimo... seadj pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.5.2008 20:00:30   
Anonimen
Kje pa je Edinaos?? user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.5.2008 20:02:13   
špelin@

Bojim se, da je njo najbolj dotolklo, upam, da se kmalu oglasi user posted image  S Tamaro sta bili dogovorjeni za kavo po pregledu... user posted image user posted image user posted image  Jezus... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.5.2008 20:06:06   
MARTINA25
TAMARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam besed......
Drži se punca.....sploh ne vem kaj naj napišem!Najbrž da zdej ni besed ki bi te potolažile.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.5.2008 20:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bojim se, da je njo najbolj dotolklo, upam, da se kmalu oglasi user posted image  S Tamaro sta bili dogovorjeni za kavo po pregledu... user posted image user posted image user posted image  Jezus... user posted image user posted image user posted image

Saj zato sprašujem? Smo hotle it že dopoldan na sok ( Tamara pa Edina ) ampak meni je bilo tako slabo...Pa sta rekli da bosta šle pa pol po pregledu sami...

ampak prej sem govorila z Edino... pa je bila še o.k.

Ampak sedaj me pa skrbi... ker če je mene tok zadelo, kaj je potem z njouser posted image user posted image  Edina je zelo, zelo nežno bitje pa še največ so bile one skupaj Naty pa Tamara pa Edina....

Zato me pa skrbi... user posted image

Upam da se nam oglasi, čim prejuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.5.2008 20:10:35   
Anonimen
tamara se me verjetno tako ne spomni, ampak skupaj sva bili na "m ne pričakujemo"... sem čisto šokirana, žalostna, na tleh... Ne morem si niti mislit kaj preživlja, zakaj hudiča se to dogaja user posted image user posted image  Še vedno hodim gledat nazaj in upam, da je vse pomota, da je otroček živ...  Saj ne vem, kaj sploh pišem, tako hudo je... julijka lunica24

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.5.2008 20:13:57   
Anonimen
Spodaj imam napisano, Luka pride 5.7. 2008. Kaj pa če ne pride???? Dokler nimaš otročka v naročju, nimaš nič... Res res mi je hudo. Že za najo3 mi je bilo, majčice res nimate sreče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.5.2008 20:19:09   
Anonimen
Drage majčice

Že od samega začetka vas berem, ker sem spremljala eno majčico, ki mi je zelo draga.
To kar sem danes prebrala me je pretreslo, ker vem kako mora biti mamici hudo, in vem kako je vsem vam hudo, saj ste z njo delile najlepše občutke, ki jih prinaša nosečnost.
Tamari želim veliko notranje moči, veliko takih ljudi kot ste majčice,ljudi, ki ji bodo stali ob strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.5.2008 20:25:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Saj zato sprašujem? Smo hotle it že dopoldan na sok ( Tamara pa Edina ) ampak meni je bilo tako slabo...Pa sta rekli da bosta šle pa pol po pregledu sami...

ampak prej sem govorila z Edino... pa je bila še o.k.

Ampak sedaj me pa skrbi... ker če je mene tok zadelo, kaj je potem z njouser posted image user posted image  Edina je zelo, zelo nežno bitje pa še največ so bile one skupaj Naty pa Tamara pa Edina....

Zato me pa skrbi... user posted image

Upam da se nam oglasi, čim prejuser posted image user posted image

edinaos, če bereš, vedi, da te imamo rade, smo s tabo in hočemo, da si tudi ti z nami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.5.2008 20:27:42   
Anitka
Edinaos drži se tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.5.2008 20:28:48   
sandra123
Drage sonosečke majčice...v mislih sem z vami, upam, da se bo pri TamariJ vse srečno končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.5.2008 20:33:43   
Anitka
Edinaos vidim, da si tu, oglasi se če lahko.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.5.2008 20:44:53   
tally
Jaz sem tudi totalno šokirana, ne morem verjeti kaj se je zgodilo in še vedno upam, da ni toliko hudo, o bog tega sploh ne morem napisat in enostavno ne dojamem da se je Tamari to zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Ko sem prebrala sem nakaj časa kr strmela v monitor, da sem dojela kaj je napisala user posted image user posted image user posted image . Punce jst jo nisem poznala osebno pa mi je tako hudo, ve pa ki ste jo poznale............................ ma ni besed, ki bi opisale to žalost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam da bo zmogla v sebi najti veliko notranje moči in opore v svojih bližnjih....

Za edino pa tudi mene skrbi, ker sem brala da ste bile zmenjene danes za kavico (edina, ****, špelin@ in vse, ki jo sebno poznateuser posted image user posted image user posted image , držite se).

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.5.2008 20:49:23   
špelin@
tally, jutri bomo še posebej stiskale pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katina, glej, da se boš jutri fajn postavila zase, imaš mojo 100% podporo, čas je za izselitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bobika in marty5, od vaju pa itak pričakujem samo dobre novice s pregleda oz. ctg-ja user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.5.2008 20:50:26   
Anonimen
Evo mene punce,
seveda sem čisto pafff in cel dan že jokam in se k sebi spravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da me kar razjeda od hudega.

Šele sedaj pa vidim, kako močna oseba je Tamara, hvala bogu ima mamo in svojega dragega, pa seveda svojega sineka zraven sebe. Jo bom zdaj poklicala, da vidim kako jeuser posted image

Jaz pa sem ravnokar prišla sem imela CTG, ampak je tamala večinoma časa spala, tako da me je še to čisto spravilo iz tira, ker doma skoz čutim brce, tam pa ji nikakor ni bilouser posted image , ampak hvala bogu je z mano in z Anjo-Tio vse OK

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.5.2008 20:53:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Evo mene punce,
seveda sem čisto pafff in cel dan že jokam in se k sebi spravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da me kar razjeda od hudega.

Šele sedaj pa vidim, kako močna oseba je Tamara, hvala bogu ima mamo in svojega dragega, pa seveda svojega sineka zraven sebe. Jo bom zdaj poklicala, da vidim kako jeuser posted image

Jaz pa sem ravnokar prišla sem imela CTG, ampak je tamala večinoma časa spala, tako da me je še to čisto spravilo iz tira, ker doma skoz čutim brce, tam pa ji nikakor ni bilouser posted image , ampak hvala bogu je z mano in z Anjo-Tio vse OK

Oh, edinaos, glavno, da si ok user posted image

Prosim te, posreduj Tamari naše objeme, tople misli in od vsake del srca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.5.2008 20:53:53   
Anitka
Edinaos me veseli, da sta z user posted image o.k.

Sporoči Tamari, da mislimo nanjo in ji izroči en topel objemček od njenih Majčic.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.5.2008 21:04:47   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
Spodaj imam napisano, Luka pride 5.7. 2008. Kaj pa če ne pride???? Dokler nimaš otročka v naročju, nimaš nič... Res res mi je hudo. Že za najo3 mi je bilo, majčice res nimate sreče user posted image

ja res je ...ampak tudi ko imaš sončka v roki, te je strah da neha dihat v zibki...vedno smo v skrbeh,jaz dobr da imam AC da skos spremljam če še diha.

edinaos HB da si OK, res Tamara je ful pozitivka, sicer na srečanju nisem govorila z njo, ampak sem jo opazovala in se je skos smejala, upam da ji ta nasmeh ne izgine z obraza, čeprav je za njo zelo težka izkušnja.
Tamara drži se....

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.5.2008 21:08:14   
BOJANC
Drage moje majčice!
Saj ne morem verjeti kako se usoda igra z nami.Vsak dan srečna spremljam vaše zgodbe, saj ste tudi vse moje. Vendar danes, saj ne morem verjeti, zakaj ,zakaj, vendar odgovora ne najdem med solzami. Tamara pošiljam ti en velik objem in poskusi biti močna.
Vse ostale pa mislite samo pozitivno.
Pa čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image
vaša bivša majčica

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.5.2008 21:13:18   
Anonimen
Edinaos: Sam da si se nam javila... sem ti že pol sms-a napisala, pa vidim da si tu HB.

Vse skupaj to z Tamaro je pa grozno...sploh nočem več pisat, kaj si mislim in kaj občutim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Res so dogodki v življenju ko ...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.5.2008 21:14:58   
špelin@
BOJANC, hvala ti, ker si z nami, zase (pa verjetno tudi za vse ostale) lahko rečem, da ni dneva, da ne bi pomislila nate in ti v mislih poslala user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?