|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.5.2008 21:17:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 Očitno smo rahlo iz forme user posted image

Ja, glede na to, da smo skoraj na 5.delu...smo mislim, da najbolj pridne nosečke na forumu RRuser posted image user posted image user posted image

Zato se moramo pa potrudit, da pridelamo še ta 5. del user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.5.2008 21:18:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Joj, jaz sem tok žejna. Jaz sploh ne vem kaj mi je... jaz popijem tud po 6 in več litrov tekočine na dan...user posted image user posted image

Bodi pozorna, ker na liter popite vode pride nekje majcena žlička soli... Mogoče ti primanjkuje soli in imaš potem občutek, da si dehidrirana. To sem jaz dala čez in so bile nekaj dni muke..potem sem začela še na sol paziti in je bilo OK.

Na žalost moram imeti neslano dieto zaradi pritiska. dodajanje soli mi je prepovedano. Ampak jaz sumim, da bi lahko bil sladkor, saj mi še nihče celo nosečnost ni kontroliral sladkorja...
Ampak tok sem žejna...user posted image  Pol se pa ne upam tok spit kokr bi mi pasalo, ker že tako full zatekam...

Joj, jaz komaj čakam da se tega rešimuser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.5.2008 21:18:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tamara: kdaj greve v porodnišnico na obisk??user posted image user posted image user posted image user posted image

A misliš, da bi si želele? Jaz bi šla, če bi bilo po moje, takoj jutri... Ma sam pozdravit te naše mamice... Pa nebi še tam ostala, by the wayuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.5.2008 21:19:24   
špelin@
Meni je pa tako slabouser posted image že od kar sem prišla domov iz kavice (notranjski čvek+katina), pa sploh noče nehat. Ne morem nič jesti, pa skoz mi gre na bruhanje.

user posted image  Upam, da ti bo kmalu bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.5.2008 21:19:59   
Anonimen

meni tudi zadnje čase... Zaslabi mi popoldne, proti večeru. Danes sem malo bolje... Ja, mogoče gremo pa rodit,a??

jaz čakam tebe pa Estrellouser posted image , kakšen sem baksus bom spet sama v celi porodnišnici, tako da ne grem več sama user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.5.2008 21:20:44   
Anonimen
Boga Edina, pa saj nisi nič takega jedla ali pila? user posted image user posted image

Mogoče pa ti pritiska na želodec??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.5.2008 21:20:48   
TamaraJ

Očitno smo rahlo iz forme user posted image

Ja, glede na to, da smo skoraj na 5.delu...smo mislim, da najbolj pridne nosečke na forumu RRuser posted image user posted image user posted image

Zato se moramo pa potrudit, da pridelamo še ta 5. del user posted image

No, dejmo stisnt še teh nekaj strani 4. dela. jaz se danes kar lepo trudimuser posted image

Joj, jaz komaj čakam da se tega rešim

Ja, začaran krog... Sicer pa...še malo... in tukaj bodo tudi naši kebrčki

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.5.2008 21:22:10   
TamaraJ

meni tudi zadnje čase... Zaslabi mi popoldne, proti večeru. Danes sem malo bolje... Ja, mogoče gremo pa rodit,a??

jaz čakam tebe pa Estrellouser posted image , kakšen sem baksus bom spet sama v celi porodnišnici, tako da ne grem več sama user posted image

A se zmenimo, pa gremo vse skupaj laufat na Šmarno? Kateri je že to pomagalouser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.5.2008 21:23:23   
Anonimen

Tamara: kdaj greve v porodnišnico na obisk??user posted image user posted image user posted image user posted image

A misliš, da bi si želele? Jaz bi šla, če bi bilo po moje, takoj jutri... Ma sam pozdravit te naše mamice... Pa nebi še tam ostala, by the wayuser posted image user posted image

ja, ja jaz tudi samo o obisku govorimuser posted image user posted image , no za kasso ne vem (bomo vprašale), z Naty pa se bomo itak še slišale pa se bomo dogovorile, jaz verjamem da si želi naše družbe, samo da malo k sebi pride,
joooj komaj čakam da spoznam njenega malega ŽAN-auser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.5.2008 21:25:54   
Anonimen

A se zmenimo, pa gremo vse skupaj laufat na Šmarno? Kateri je že to pomagalouser posted image user posted image

ne vem jaz koliko to kej pali,

jaz sem v petek šla gledat BB (pa mi ni bilo niččč), včeraj sem pa ceeeel dan lutala po Trstu (sem se počutila kot da sploh ne bi bila noseča), no danes sem pa kofetkalauser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.5.2008 21:25:57   
TamaraJ

ja, ja jaz tudi samo o obisku govorimuser posted image user posted image , no za kasso ne vem (bomo vprašale), z Naty pa se bomo itak še slišale pa se bomo dogovorile, jaz verjamem da si želi naše družbe, samo da malo k sebi pride,
joooj komaj čakam da spoznam njenega malega ŽAN-auser posted image user posted image

Ja, dajmo se zmenit...Saj bi jo prišle pogledat samo za nekaj minutk... da bo več časa preživela z Juretom in Žanom...ampak tako rada bi jo videla in spoznala Žana. In seveda prav tako Kasso in malo Varjo. Upam, da boste obe zauser posted image . Nočem namreč najedat...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.5.2008 21:28:07   
TamaraJ

jaz sem v petek šla gledat BB (pa mi ni bilo niččč), včeraj sem pa ceeeel dan lutala po Trstu (sem se počutila kot da sploh ne bi bila noseča), no danes sem pa kofetkalauser posted image user posted image

Greš z mano na luknjast makadam okoli jezera? Greve ta dooolg krog..potem naju pa na koncu naši drageci počakajo in samo gasaaa

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.5.2008 21:29:08   
Anonimen

Ja, dajmo se zmenit...Saj bi jo prišle pogledat samo za nekaj minutk... da bo več časa preživela z Juretom in Žanom...ampak tako rada bi jo videla in spoznala Žana. In seveda prav tako Kasso in malo Varjo. Upam, da boste obe zauser posted image . Nočem namreč najedat...

ma ne kje pa, če bosta ZA itak, drugače pa nee,

samo za Naty sem prepričana, da se nas bo zaželela samo, da malo k sebi pride.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.5.2008 21:30:58   
TamaraJ
Potem je res najbolje, da smo na vezi... Zdaj grem pa jeeest. Jaki je lačen... Ma tale fantina je skoz lačenuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.5.2008 21:31:03   
Anonimen

Greš z mano na luknjast makadam okoli jezera? Greve ta dooolg krog..potem naju pa na koncu naši drageci počakajo in samo gasaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važi kdaj ima tvoj čas? moj dela vsak dan vsaj do 18huser posted image user posted image user posted image

Ej a bove midve same dogurale do 200-ticeuser posted image user posted image ,

deldomy, špelin@ kje sta??

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.5.2008 21:32:39   
Anonimen

Boga Edina, pa saj nisi nič takega jedla ali pila? user posted image user posted image

Mogoče pa ti pritiska na želodec??

ma ne nič, ne vem kaj je zdaj to?? Pa še Primož me kar naprej sprašuje, če sem OK, pa mi gre to že fuul na živceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.5.2008 21:34:09   
Anonimen

****, špelin@ kje sta??

Jaz sem tuki...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.5.2008 21:35:16   
špelin@
edinaos, tukaj sem user posted image  Samo vmes sem veliki piki postrigla nohte, da se je lahko odpravila spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.5.2008 21:37:40   
Anonimen

edinaos, tukaj sem user posted image  Samo vmes sem veliki piki postrigla nohte, da se je lahko odpravila spat user posted image

meni jih bo pa zdaj dragec, ker si jih sama ne moremuser posted image user posted image user posted image , kako kaj Gregorček?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.5.2008 21:44:09   
špelin@

meni jih bo pa zdaj dragec, ker si jih sama ne moremuser posted image user posted image user posted image , kako kaj Gregorček?

Joj, če bi mojega user posted image  spustila nad svoje nohte, bi pristala na urgenci user posted image user posted image

Gregor si je danes spet dal duška in me od njegovega valjenja sem in tja že vse boli user posted image user posted image  Najhuje je, ko steguje nogico in mi jo rine na stran trebuha ali v rebra user posted image  ok, vsaj vem, da je živahen in zdrav user posted image

Kako kaj tvoja Anja-Tia?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.5.2008 21:49:17   
Anonimen

Joj, če bi mojega user posted image  spustila nad svoje nohte, bi pristala na urgenci user posted image user posted image

Gregor si je danes spet dal duška in me od njegovega valjenja sem in tja že vse boli user posted image user posted image  Najhuje je, ko steguje nogico in mi jo rine na stran trebuha ali v rebra user posted image  ok, vsaj vem, da je živahen in zdrav user posted image

Kako kaj tvoja Anja-Tia?

imaš prav, kar naj nas tepejo, tako vsaj vemo da jim je dobro tam notriuser posted image .

Anja tudi še zelo živahnauser posted image

špelin@: glih danes smo se na kavici pogovarjale o G Tašev, pa se nismo mogle čisto dobro spomniti, kaj si ti govorila za njega??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.5.2008 21:49:56   
Anonimen
Moja Samia se kopa... sedaj pa tudi mene čakajo nohti.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.5.2008 21:56:03   
špelin@
špelin@: glih danes smo se na kavici pogovarjale o G Tašev, pa se nismo mogle čisto dobro spomniti, kaj si ti govorila za njega??

Bom kar na kratko: zaradi takratnih fenomenalnih pohval za PO porodnišnico sem hotela drugega otroka roditi tam. Ko sem izvedela, da je umrl v mojem trebuščku, sem želela ravno tako roditi tam, ampak me je po telefonu Tašev osorno nadrl, da se pri njih rojevajo samo živi in zdravi otroci, naj grem kam drugam ter prekinil zvezo. S tem dejanjem se je meni osebno zasral v dno duše in se zavedam, da tak človek ni za delo z ljudmi, šer najmanj z user posted image  v najbolj ranljivih in intimnih trenutkih. Če je "stručko" za CR-je, kot ga nekateri hvalijo, naj pač dela s pacienti v narkozi, ker za drugo ni (u)sposob(lj)en user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.5.2008 22:05:45   
Anonimen

Če je "stručko" za CR-je, kot ga nekateri hvalijo, naj pač dela s pacienti v narkozi, ker za drugo ni (u)sposob(lj)en user posted image

Glede na to kako se je pogovarjal z Naty bi bilo res najbolje to...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.5.2008 22:10:37   
Anonimen

Bom kar na kratko: zaradi takratnih fenomenalnih pohval za PO porodnišnico sem hotela drugega otroka roditi tam. Ko sem izvedela, da je umrl v mojem trebuščku, sem želela ravno tako roditi tam, ampak me je po telefonu Tašev osorno nadrl, da se pri njih rojevajo samo živi in zdravi otroci, naj grem kam drugam ter prekinil zvezo. S tem dejanjem se je meni osebno zasral v dno duše in se zavedam, da tak človek ni za delo z ljudmi, šer najmanj z user posted image  v najbolj ranljivih in intimnih trenutkih. Če je "stručko" za CR-je, kot ga nekateri hvalijo, naj pač dela s pacienti v narkozi, ker za drugo ni (u)sposob(lj)en user posted image

uffff baraba hudičeva, zdaj ga še bolj sovražimuser posted image user posted image

špelin@ žal mi je za tvojo izkušnjouser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?