|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
8.5.2008 16:37:41   
mixi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čakte mal, a ni bilo rečeno, da bo hijenca imela punčko??

Hijenca(79´), 1. , : Ana , MB, O:108 cm, +7kg)

Joj pa res A je možno, da so se do zadnjega motili?

Ja možno je da se zmotijo zadnje cajte je blo pri nas dosti takih primerov, zato tudi jaz dokler ne vidim ne verjamem. Če ti rečejo da je punčka je možno da se zmotijo, če pa takoj vidijo lulčka ne more bit punčka, ker lulček je lahko full majhen al pa se ga ne vidi se skrije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
8.5.2008 16:45:20   
mixi
Sončnica sandra tvoja manca je pa res lepa , ma nasplošno ugotavljam da tej naši majski hroščki so pravi manekeni mi smo že vedle kdaj jih je treba spočet da bojo tako lepi.

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE NOVOPEČENIM MAMICAM HIJENCI IN SASHY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
8.5.2008 16:48:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Čakte mal, a ni bilo rečeno, da bo hijenca imela punčko??

Hijenca(79´), 1. , : Ana , MB, O:108 cm, +7kg)

Joj pa res A je možno, da so se do zadnjega motili?

Ja možno je da se zmotijo zadnje cajte je blo pri nas dosti takih primerov, zato tudi jaz dokler ne vidim ne verjamem. Če ti rečejo da je punčka je možno da se zmotijo, če pa takoj vidijo lulčka ne more bit punčka, ker lulček je lahko full majhen al pa se ga ne vidi se skrije

Aha, no ker jaz bi raje videla da zdravnik raje nič ne reče ,če ni siguren kot pa da kar neki ugibajo. Jaz z oblačili ne bom imela problemov, ker punčka lahko nosi vse, pa še od Samie bi imela veliko...user posted image user posted image
Ampak predstavljaj si da imaš vse prištimano v roza , pa kiklice pa oblekce potem pa opa uleti fantekuser posted image user posted image

Samo imena pa sedaj nimam več izbranega za punčko...user posted image

Me pa zaniam tiste ki ste že rodile:

Kok številko zdaj nosijo vaši user posted image  56 ali že kar 62 ???

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.5.2008 18:00:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

naš nosi 50 in 56, 62 mu dam samo kako jopico čez ko greva ven, drugače pa mu je 62 še prevelika...se je bolj pr tamalih rodil (49 cm)...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.5.2008 18:11:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš nosi 50 in 56, 62 mu dam samo kako jopico čez ko greva ven, drugače pa mu je 62 še prevelika...se je bolj pr tamalih rodil (49 cm)...

Aha hvala Jana, a potem mi svetuješ, da za odhod iz porodnišnice vzamem 56? Ampak sem mu kupila tak lep kompletek 62 user posted image user posted image .

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.5.2008 18:22:34   
jana81

Aha hvala Jana, a potem mi svetuješ, da za odhod iz porodnišnice vzamem 56? Ampak sem mu kupila tak lep kompletek 62 user posted image user posted image .

ja bi ti svetovala da vzameš 56, ker tud če bo velik tm nekje 53, mu bo 62 vseeno prevelika. ali pa vsaj spodnji plajšek ali body vzami 56, pa potem zgonji ta kompletek daj 62, odvisno kako je naret, lahko zavihaš?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.5.2008 18:27:40   
Naty*
Evo nas iz sprehoda (sm šla mehčat moj MV user posted image user posted image ). Vreme je čist noro in ful sm vesela, da smo majčice in da so oz. bodo naši malčki prišli na svet v tolk lepem letnem času user posted image ...

Ej, Naty*, a smo to mogoče dovolile priti domov user posted image user posted image  No, ampak vidim, da se ti vseeno začenja dogajat: zna biti, da boš hitro nazaj v P user posted image  Pestke zate user posted image user posted image user posted image  Se pa strinjam s kasso: jaz osebno se ne bi šla namakat v banjo. Raje se z user posted image  sprostita, pojdita nekam na lepše in user posted image
A naslednji pregled imaš drugače v ponedeljek?

špelin@ sm odpustnico uporabla še za odpust iz P user posted image user posted image user posted image . Ja zdej mam v ponedeljek CTG in pregled (da ne razlagam, da spet tešča in z vso prtljago user posted image ). Dan po roku bo in js upam, da bo situacija že kej boljša.

tally očitno smo že vse na stališču, da bi najrajš izselile svoje podnajemnike user posted image , sploh takrat, ko si v apartmajih dovolijo raznorazne boleče poze user posted image . Ampak zdej smo že tolk bliz, da bo itak hitrouser posted image .

sesil zakaj nisem tistga o jami vedla dokler sva bla še v Postojniuser posted image !!!! Če me bodo v ponedeljek poslali domov, greva kr direkt v jamo user posted image . Glede apetita se ti pa pridružujem, men se zdi, da se dnevi do konca manjšajo, apetit pa veča user posted image .

aurora a veš, da sm se prej na tebe spomnla glede čepa, ker se je tebi v bolnici odluščil, mogoče tud zarad pregleda. Pa se mi je zdelo, da so zdej možne infekcije, ko ga ni, tko da bom mojo najljubšo razvado (user posted image ) res opustila do nadaljnjegauser posted image .

Aurea js pijem malinov čaj že tri tedne, pa mi ga zmanjkujeuser posted image !!!! Če že ni pomagal pri odpiranju, upam da bo vsaj takrat, ko bom rojevala tolk več naredil user posted image .

**** ja res sem boljše volje user posted image . Sej pravim, js sm taka, da se nečesa lahko veselim na polno, ampak znam pa tud v primeru, da se ne izteče hitr najdit dobre strani (danes je blo recimo, da je ful luštn spat v svoji postelji pa sedet na najini terasiuser posted image ). Pa še tale sonček pomaga pri razpoloženju. A ti se že kej boljše počutiš?

edina ja verjetno mislva istga narkiča. Včeri sm Galo peljala ven ob 21.30 (ker je bil Jure še na šihtu) in sm misla, da itak ne bom nobenga srečala. Pa je šel on s psičko za mano in sm vidla, da je za spremembno HB privezana, ker drugače skoz skače v mojo. No in sm se jima odmaknila za en kozolec v visoko travo in ful temo, ko se je njemu psica iztrgala in priletela v naju z Galo. Gala je začela renčat, skakale so okrog mene, una psica je mela pa še špago na sebi, tko da me je ovila z njo. On pa pride čist hladnokrvno pa reče naj bom pri miru, sm rekla, naj hudiča prime psico, da sm noseča pa bom padla, ker me je ovila s špago. In on men naj js drugič svojo spustim, pa kaka kura sem, ker tam v travi v temi stojim user posted image . Js sm se tolk začela dret, da so vsi rolete gor dajal pa gledal kaj se dogaja. Pol me je tam en sosed miril, ker sm se ful tresla pa kr solze so se mi ulile. Jure je pa itak znoru, ko sm mu povedala.

kasso midve znava bit pa res cimre user posted image . Ti maš zdej CTG na moj rok, js pa CTG na tvoj rok user posted image .

barbaw ja sej vem, da sprožit iz nič ni najboljš. Tko da bomo še pač mal potrpel, kaj pa čem user posted image ...

Pa user posted image  za hijenco! Še tukaj čestitke!!!!!

Sashy tudi tebi čestitke za Aneja user posted image user posted image user posted image !!!!!

Sončnica Sandra kak cukrček je Manca user posted image ...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 8.5.2008 18:28:12 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.5.2008 18:28:28   
barbaw
Špelin@ oprosti, ker sem te prehitela. user posted image  Samo pomagati ti hočem malo. V seznam pa se ne vmešavam. To pa prepustim tebi, ker si pravi stručko. user posted image

sashy user posted image user posted image user posted image  čimveč se cartajte. Meni tudi ni jasno kako si prilezla na Šmarno goro. Že brez trebuha ni to kar tako za nas, ki bolj po ravnem lezemo.

SS vajina Manca pa je taka kot da bi bila že kakšen mesec ali dva stara. user posted image

**** moji sestri so napovedali še eno punčko pa je bil fantek. V porodni se je kregala, da ona pa že nima fantka. So ji mogli lulčka pokazat, da je verjela. Pri meni so vsi veseli, ker je po user posted image  strani končno ena punčka po xx generacijah. So bili vedno sami fantje. Moja mami pa je itak vesela obeh. Je bila ful vesela škrata, ker smo tri sestre in da je vsaj en fantek v družini. Sicer pa ima sestra tudi enega.
56 številka je pri nas aktualna. Koliko pa sta bila Samia in sin dolga?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.5.2008 18:38:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ oprosti, ker sem te prehitela. user posted image   

Se nimaš za kaj opravičevat user posted image  Samo jaz imam to "srečo", da vedno, ko dobim sms, nisem v bližini računalnika user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.5.2008 18:43:35   
MARTINA25
Najprej hvala vam vsem za čestitke!!!!!

HIJENCA in SASHY ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALIH MAJČKOV!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
8.5.2008 18:46:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kasso: vem, da imaš v nedeljo CTG v PO, pa me zanima, a ti je Likar rekel, da boš notri ostala oz. takrat rodila, ali samo CTG?

Ob 07:30 moram bit na CTG in potem počakat G, da me pregleda in bomo vidli kako se razvija! ... nič konkretnega mi ni rekel, ampak predvidevam, da če bom že odprta in bo glavca zelo nizko oz. če jo bo čutil, bo najbrž sprožil porod. V primeru pa, da ne bom nič odprta, bom odpeketala domov.... nič ne vem. Nočem pa nekaj na silo, da se potem porod ne bi zavlekel. Želim pa rodit tisti dan, ko on dela, a na to žal ne morem vplivat, če narava ne dopušča user posted image

ahaaa razumem, hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
8.5.2008 18:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina ja verjetno mislva istga narkiča. Včeri sm Galo peljala ven ob 21.30 (ker je bil Jure še na šihtu) in sm misla, da itak ne bom nobenga srečala. Pa je šel on s psičko za mano in sm vidla, da je za spremembno HB privezana, ker drugače skoz skače v mojo. No in sm se jima odmaknila za en kozolec v visoko travo in ful temo, ko se je njemu psica iztrgala in priletela v naju z Galo. Gala je začela renčat, skakale so okrog mene, una psica je mela pa še špago na sebi, tko da me je ovila z njo. On pa pride čist hladnokrvno pa reče naj bom pri miru, sm rekla, naj hudiča prime psico, da sm noseča pa bom padla, ker me je ovila s špago. In on men naj js drugič svojo spustim, pa kaka kura sem, ker tam v travi v temi stojim user posted image . Js sm se tolk začela dret, da so vsi rolete gor dajal pa gledal kaj se dogaja. Pol me je tam en sosed miril, ker sm se ful tresla pa kr solze so se mi ulile. Jure je pa itak znoru, ko sm mu povedala.

katastrofa tega narkomana, res mora en nabutat, ker drugač se ne bo skoliraluser posted image user posted image user posted image , sem še Primožu brala, mislim halooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
8.5.2008 18:57:08   
Anonimen

Aha, no ker jaz bi raje videla da zdravnik raje nič ne reče ,če ni siguren kot pa da kar neki ugibajo. Jaz z oblačili ne bom imela problemov, ker punčka lahko nosi vse, pa še od Samie bi imela veliko...user posted image user posted image
Ampak predstavljaj si da imaš vse prištimano v roza , pa kiklice pa oblekce potem pa opa uleti fantekuser posted image user posted image

NE NIKAKOR SI NOČEM  in NE ŽELIM PREDSTAVLJATI!!!!!
UFFFFF upam, da se pri meni niso zmotiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
8.5.2008 19:04:28   
Anonimen
Sončica Sandra: tvoja MANCA je pravi cukrčekuser posted image user posted image user posted image , vidim da sploh ni imela veliko kg, pa na slikah ne izgleda tako drobčkana.

vidim, da imam ponovno samogovore tako, da se poslavljam........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
8.5.2008 19:31:42   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

sesil, tudi jaz ne dvigujem več tamale, saj ima cca 13 kil, zdaj res ne gre več. Se mora sama malo bolj potrudit, če ni nobenega zraven. A greš jutri sama v PO? Ustavi se kaj, če greš mimo!

ja, grem sama. te bom poklicala, da malo počvekamo ob kakavčku.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
8.5.2008 19:36:55   
Anonimen

ja bi ti svetovala da vzameš 56, ker tud če bo velik tm nekje 53, mu bo 62 vseeno prevelika. ali pa vsaj spodnji plajšek ali body vzami 56, pa potem zgonji ta kompletek daj 62, odvisno kako je naret, lahko zavihaš?

Ja, HB lahko se zaviha.user posted image

**** ja res sem boljše volje user posted image . Sej pravim, js sm taka, da se nečesa lahko veselim na polno, ampak znam pa tud v primeru, da se ne izteče hitr najdit dobre strani (danes je blo recimo, da je ful luštn spat v svoji postelji pa sedet na najini terasiuser posted image ). Pa še tale sonček pomaga pri razpoloženju. A ti se že kej boljše počutiš?

Ne, nič bolje. sem rekla možu da, je bila tole bolj slaba ideja. Pa pravi: sem ti jaz rekel. Pol me pa še bolj razkuri.user posted image  Pa zakaj mora imet on vedno prav?
Sedaj sva že v fazi, da si piševa pozijo...user posted image user posted image
Na žalost ima tok posla ( službeno ), da si ne upam niti pomislit da bi lahko prišel...user posted image user posted image

Barbaw: moji otroci so bolj pri majhnih sine je bil 50 cm, tamala pa 48 cm.
Ampak te številke se menjajo, ker vem da je sine nosil že prec 62. In takrat 50 sploh ni bilo... No danes je očitno 56 tista cifra s katero se začne..

Edinaos: ja jaz si tud sedaj prav želim fantka. Saj veš ko se tok časa pripravljaš na prihod in se pogovarjaš z trebuhom pa mojega kličemo že od 12 tedna nosečnosti po imenu...
No seveda da je najbolj važno da je zdrav otrok. Toda jaz sem se tako psihično sedaj pripravila na še enga deca v bajti... Inšallah bo fantek saj so nam pokazali lulčka na UZ.user posted image

Zato pa pravim, da ni prav da zdravniki govorijo, če niso sigurni... naj bo raje tiho.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
8.5.2008 19:43:34   
natasa34
Pozdravček!

HIJENCA IN SASHY iskrene čestitke!!!

Popoldan sem imela GP, voda je zdaj v redu, kg so zdaj na +14,5 (nimam pojma od kje user posted image ). MV se počasi mehča, glavco je pri pregledu čutila že ful nizko (jaz pa tudi), naslednji pregled imam 15.05.
Sem jo pa pozabila vprašati, kaj je z CTGjem. Tu berem, da že skoraj vse hodite na CTG, moja G pa še nič ne omenja. Očitno je to od G odvisno?

Me je pa Vid pri Hijenci spomnil na to, da mi vsi okrog govorijo, da nosim fantka user posted image , čeprav jaz vztrajno trdim, da je punčka. Si bo treba ime izbrati za vsak slučaj, če nas kaj preseneti, he he.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.5.2008 19:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Sem jo pa pozabila vprašati, kaj je z CTGjem. Tu berem, da že skoraj vse hodite na CTG, moja G pa še nič ne omenja. Očitno je to od G odvisno?

Na CTG se vsaj v LJ. začne hodit vsak teden po 36 tednu nosečnosti. Drugače pa če ti je kaj v tolažbo meni je ta CTG čist odveč. Samo ena mašina pol pa tam čakam 1 uro da sem na vrsti pol pa še v labolatorij pol pa še GP, pa to sem pol 3 ure tam al pa še več in pridem domov čist zbita...

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.5.2008 19:49:04   
Anonimen
A ima katera jutri zjutraj v Ljubljani - lavnišče al kako se reče, pregled??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.5.2008 19:50:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Popoldan sem imela GP, voda je zdaj v redu, kg so zdaj na +14,5 (nimam pojma od kje user posted image ). MV se počasi mehča, glavco je pri pregledu čutila že ful nizko (jaz pa tudi), naslednji pregled imam 15.05.

Ja, se mi zdi, da se je tudi moj G šele kasneje odločil, da me da na ctg... Me je že poslal ven, potem pa prišel za mano in rekel sestri, da naj me vseeno "priklopi" še na ctg. Pa še za UZ me je po ctgju poklical nazaj noter user posted image

user posted image  za dobro opravljen pregled user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.5.2008 19:52:08   
špelin@

Škoda, jaz sem bila v Leonišču včeraj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.5.2008 19:52:31   
sesil
pa kaj jaz štor kmalu spregledam: Hijenca čestitke!!!!!!1

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.5.2008 19:53:27   
Anonimen

Škoda, jaz sem bila v Leonišču včeraj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   Bom spet sama tam čepela ure in ure...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.5.2008 19:53:45   
MARTINA25
PUNCE mene pa zanima kako je z KATY??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.5.2008 19:54:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

O sruser posted image nje user posted image user posted image user posted image user posted image  Pazi nase!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?