srki -> RE: medvedi (10.4.2008 8:00:04)
|
Ja, sama tudi živim v območju medveda, sama nisem še imela bližnjega srečanja z njim, na srečo. No, medved še, samo medvedka z mladiči, rajši ne pomisim. V živo sem videla edino medvedko in medvedka Tončka, ki je tako postal popularen, da je logotip naše OŠ. Pa še to me je bilo strah kot norca. Drugače pa poznam kar nekaj ljudi, ki so doživeli srečanje s kosmatincem ali kosmatinko, nobenega takega, da bi izzival kot tisti tepec, kot ga je omenila Karin. No, itak zdaj plačuje za to... Priznam pa, da me je strah po gozdu lomastit, sploh, da ne doživim srečanja z medvedko z mladiči. Pa kaj češ, ker imamo kmetijo, moramo biti v gozdu oz. lazu, okrog pa gozd. Saj, mogoče nas je pa kdaj kakšen kosmatinec opazoval iz gosto poraščenih smrek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Rajši ne pomislim. Moj oče je imel srečanje z njim, v bistvu se je on ustrašil medveda, medved pa njega in sta vsak k sebi bežala. Imel pa je s sabo še lovskega psa, ki pa je začel teči za divjo mačko, ki se je tudi tam nekje muvala. Rezultat-poginula divja mačka. Jah, zakon narave in močnejšega, očitno.
|
|
|
|