Mišni -> RE: Kar naprej angine (13.4.2008 22:59:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a bronchumunal kapsule Ja, definitivno najprej probajte to. Moj otrok je imel lani od avgusta do novega leta 5-krat angino, vsakič je dobil antibiotik. No, res morda po nepotrebnem, ker preiskav niso nikoli delali, edino zadnjič, ko je bilo pa šele 1. dan vročine, pa se itak še ni nič videlo (to so nam povedali šele po preiskavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). No, tako da zadnjič antibiotika ni imel in se je pozneje bolezen razvijala totalno enako, kot prej, ko je antibiotik imel. Po 3 do 4 dneh tudi po 41 vročine v redu, potem spet vročina, nižja, potem spet v redu. Tako da očitno prejšnje angine niso ozdravili AB, ampak so najbrž bile (vsaj večkrat) virusne. Ampak ....: po tej zadnji angini brez AB sem mu vendarle dala Bronchomunal, za katerega recept sem že vseskozi imela, ampak sem odlašala in odlašala, in od takrat ni imel do danes nobene angine več. Ne vem, ampak morda deluje. Pa se mi zdi kakšne dve do tri leta nazaj, ko sem mu dala kuro Bronchomunala, da je bilo precej podobno. Tako da definitivno najprej probaj BRONCHOMUNAL.
|
|
|
|