ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> ovulacija (9.4.2008 12:36:47)

pozdravljene, odkar spremljam svoje telo, sem samo enkrat začutila, da imam ovulacijo. imela sem močne krče, pa tudi test mi je pokazal da ovulacijo imam.
pred časom sem imela tudi prozorno sluz, zdaj pa že nekaj časa opažam da nimam ne krčev ne sluzi. pa me zanima ali je možno da imam ovulacijo, čeprav je ne čutim oz. nimam izcedka.
hvala za odgovore. lp

spps -> RE: ovulacija (9.4.2008 13:11:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene, odkar spremljam svoje telo, sem samo enkrat začutila, da imam ovulacijo. imela sem močne krče, pa tudi test mi je pokazal da ovulacijo imam.
pred časom sem imela tudi prozorno sluz, zdaj pa že nekaj časa opažam da nimam ne krčev ne sluzi. pa me zanima ali je možno da imam ovulacijo, čeprav je ne čutim oz. nimam izcedka.
hvala za odgovore. lp
možno je.marsikateri niti O-testi ne pokažejo prisotne ovulacije,zanosijo pa vseen.

Anonimen -> RE: ovulacija (9.4.2008 13:22:03)

Seveda , da je mozno , da imas ovulacijo, ne samo mozno, tudi verjetno jo res imas...jaz nisem se nikoli cutila kdaj jo imam, pa tudi izcedek ni vedno enako mocen.
anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ribica.gif[/image]

lily32 -> RE: ovulacija (9.4.2008 13:22:25)

le nekaj odstotkov žensk čuti svojo ovulacijo. tako da je vse v redu s tabo in ne srkbi.

Stran: [1]