murkica -> RE: Nova borba se pripravlja II. (15.6.2008 15:10:42)
|
Zdravo. No midva včeri pol nisva šla nič na festival nostalgije, ker takrat, ko sva imela čas, je že začelo deževati. Najprej sva mogla iti zjutraj še enkrat v Novo mesto, ker sva kupila skuter od enega fanta in sva pozabila vzeti prometn, in ga potem nisva mofla registrirat brez tega in smo se dobili na pol poti. Tako, da mi je bilo ful žal, ko sem potem po televiziji gledala kako fini avtomobili so bili razstavljeni, res škoda.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] No ampak sva pa dan preživela najprej z mojo sestrico, potem pa še z mojima staršema in zvečer smo šli še vsi skupaj na obisk k babici v bolnišnico, in je bil ravno tako ok dan. Danes pa sva izkoristila sončka in sva se šla malo pelat, pa k njegovemu bratu sva šla na obisk in smo malo zagrilal in se na polno napapcal. Se*- za kužo pa se ne da več glasovati, ker je konec glasovanja. Moram še zbrista link, pa vedno pozabim. Bodite pridne, jaz si pa šibam umit lase, ker imam čisto grozne. LP Murkica
|
|
|
|