jazzz27 -> RE: Nova borba se pripravlja II. (27.5.2008 14:20:27)
|
Mah, dopust...letos je bolj na švoh z budžetom, pa sploh ne vem, če bova kam šla....verjetno se bova mogla zadovoljit samo s kakšnim dnevom na morju ali pa nekaj res poceni na hrvaškem....zelo rada bi pa šla spet v grčijo, preden sem nosečka, ker potem take stvari odpadejo....razen, ko bodo otroci že dovolj veliki. Bila sva tudi v Tuniziji, pa mi ni všeč...sicer sva bla v hotelu 5+, samo vidit pa nimaš kaj druzga kot ciganijo in objesten nesramen narod!! Pa še hrana je dol zanič! Je moj dragi mislil, kako se bo rib napapckal....jok...samo neke ribe v nekih čudnih omakah....jaz pa tako al tako ne jem rib, ker sem alergična in imam potem težave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].....no saj vse pa ni bilo tako zanič.....morje je bilo zelo čisto in lepo in toplo (sem šla čist brez problemov not, pa sem zmrzjen tip), pa če odštejemo meduze, ki so bile malo manjše kot žoga za hrbtenico in držo!! Ogromne! Ah ne sekiraj se....ti namontiraj klimo, pa magar tašči na glavo!!! si pa predstavljam kako ti je vroče...še meni je pa nisem noseča!!!! Pa glih v tahudi vročini boste imeli naraščaj!!!
|
|
|
|