beyba -> RE: Nova borba se pripravlja II. (22.5.2008 18:19:40)
|
Tako obljubo sem izpolnila.... Kahlo lepo te je spet slišat, si se nam skrivala nekaj časa, čeprav smo te sledile in bolj ali manj vemo tvojo zgodbo...Lepo da boš bla kmalu mami!!! Oktavia nikar obupat...Jst vrjemem da bo krvni test pokazal + če ne že testek...Ker tole jke vseskupi mal čudno...Da zdravstva jst sploh ne omenjam! Sonček še mal,še mal....Joj kolk se ževseselim potrditve, kar že vse sumimo... Kolk maš pol pingvinčkov za kasneje? Katalina kar se tiče O dvakrat na mesec...Ne bi vedla čist točno je pa odvisno od tvojih jajčnikov kako delujejo, koliko časa zori jajčece, v enem in drugem...Sem že slišala ja da katera pravi da ma o večkrat na mesec, sam ma tut m potem na 21 dni. Špelči kar navadi se ...Trebuh raste, rit raste, celulit se nabira, hlače ratajo v stegnih preoske...Ampak nič se sekirat to je vse zato da ostane ravnovesje in težnost človeka na sredini, kaj bi bilo če bi rastel samo trebuh...Potem bi se na nos prekucnila.... Sej bomo pol po poerodu full porivale vozičke na jošta, pa se bo spet vzpostavlo staro ravnotežje-UPAM[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kar se tiče daril in tega...Mal z leti ratajo štorasti...Mislijo da zdej ko so nas osvojili, pa se ni treba več trudit...Meni moj vošči vsako leto takoj ko se prvič na ta datum zbudi-sredi noči pa sredi noči, napiše kak lep mail, in ponavadi kupi darilo. Letos mi je muslu masažo, pa sem mu rekla da na masažo še vsaj 3/4 leta nam mogla it...Pa mi je dal 100Eur in rekel, da potem pa glede na mojo nosečnost nima ideje, če jo pa že ma pa tolk mal dinarčkov ni dost in naj si sama kaj kupim kar rabim...... Murkica itak da vsak dan glasujemo za tvojo psičko!Je lepa ko strela! Ledenka kaj zdej a še nisi prišla z brusla...Te čakamo!!!! Se* kako napreduješ, dan D se bliža, kej živčna, zadnje malenkosti, vse izbrano, rože , torta..... Pikica36, pikapoka,erin....Kje ste punce mal glasu od vas.... Aja pa še za tiste borke ki se spomnite naše priden Naty, ki je bla na borbi full z nami.... Naj vam namignem da je že nekaj časa nazaj dobila fantka in da si v albumu ki ni zaklenjen lahko pogledate slikice njenega Žana. LP
|
|
|
|